Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Najsličnije blizanke' na svijetu žele djecu s - istim muškarcem

None Foto: Instagram

Sestre su postale popularne prije nekoliko godina jer su išle na plastične operacije kako bi bile što sličnije. Od 2012. su u vezi s istim dečkom, a majka ih sada nagovara da zatrudne s njim te da imaju istu djecu

Anna i Lucy DeCinque (33) iz Australije proglašene su najsličnijim blizankama na svijetu, a sada su svijetu otkrile kako su spremne na zasnivanje obitelji.

Na to ih, kažu, nagovara njihova majka koja želi da zatrudne s istim dečkom kako bi imale identičnu djecu. Blizanke su već u vezi s 35-godišnjim Benom Byrneom koji bi trebao biti budući otac.

- Ljubav je ljubav. Svi smo odrasli. Majka nas nagovara da zatrudnimo u isto vrijeme i da rodimo prirodnim putem. Ne znam kako će to ispati. To će biti pravi izazov i pritisak na Bena - kažu blizanke.

POGLEDAJTE VIDEO:

Anna i Lucy su ranije planirale i vjenčanje s Benom, ali australski zakon ne dopušta poligamiju tj. ženidbu s više partnera.

- Ako bi mogle promijeniti zakon i stav vlade, obje se želimo udati za Bena. Mislim da to trebamo napraviti i da se to treba dopustiti i drugima. Nikoga ne povrjeđujemo - rekle su.

S Benom su počele hodati još 2012., prije nego su postale popularne. Odmah su mu objasnile što žele, a on se složio s tim, ali je ipak bio i malo nervozan.

- Znali smo da će neki misliti da je to nastrano, hodati s blizankama jer nas svi gledaju kao trofeje. Morali smo se uvjeriti da nas Ben voli obje - kažu sestre i dodaju.

- Ben nas tretira potpuno isto. Ako poljubi jednu, poljubi i drugu odmah. Kad hodamo, drži nas obje za ruku. Nikad nismo ljubomorne jer znamo da nas voli jednako.

Sestre su postale popularne prije nekoliko godina jer su išle na plastične operacije. Prošle godine su otkrile kako su imale 14 operacija u 14 dana. Jedna od operacije je bila i uklanjanje madeža na Lucyjinim leđima. Uklonila ga je jer takav madež nije imala Anna. Sve to kako bi izgledale potpuno identično.

Sada kažu kako se žele posvetiti tome da izgledaju potpuno prirodno. Prirodnom izgledu su se okrenule kada su ih njihovi pratitelji na Instagramu počeli vrijeđati.

- Htjele smo sve najveće, ponajviše usne. Lijepo nam je to izgledalo, ali sada shvaćamo da smo pretjerali. Nazivali su nas barbikama, govorili nam da imamo usne kao ribe. Blokirali smo komentare  jer su nas vrijeđali - kažu sestre koje su obrijale obrve te si tetovirale umjetne.

 

Komentari (68)
  • Izgleda da su osim izgleda podijelile i jedan mozak hehe

    5. 1. 2019,   07:33
  • Ne znam kako izdrzi kad mu obje pocnu kvocat u tandemu ;-)

    5. 1. 2019,   07:22
  • Uhhh koji komentari, a ti komentatori svi do jednoga bi dali guzice da se mogu dokopat jedne ovakve, a kamoli dvije. Sta liku fali? Kad jednu boli glava, druga je tu. Perfektno. :) Jedna kuha , druga sprema. Ma izvrsno. Samo ih nesmije sluzbeno ozenit da ne bi odgovarao za bigamiju, sto je takodjer farsa jer se muslicima presutno dozvoljava imat po 4 zene i nikom nista. Sta ikoga boli briga kako si oni organiziraju zivot ako njima pase?

    5. 1. 2019,   07:25