Obavijesti

Viral

Komentari 68

'Najsličnije blizanke' na svijetu žele djecu s - istim muškarcem

'Najsličnije blizanke' na svijetu žele djecu s - istim muškarcem
1

Sestre su postale popularne prije nekoliko godina jer su išle na plastične operacije kako bi bile što sličnije. Od 2012. su u vezi s istim dečkom, a majka ih sada nagovara da zatrudne s njim te da imaju istu djecu

VIDEO

Anna i Lucy DeCinque (33) iz Australije proglašene su najsličnijim blizankama na svijetu, a sada su svijetu otkrile kako su spremne na zasnivanje obitelji.

Na to ih, kažu, nagovara njihova majka koja želi da zatrudne s istim dečkom kako bi imale identičnu djecu. Blizanke su već u vezi s 35-godišnjim Benom Byrneom koji bi trebao biti budući otac.

- Ljubav je ljubav. Svi smo odrasli. Majka nas nagovara da zatrudnimo u isto vrijeme i da rodimo prirodnim putem. Ne znam kako će to ispati. To će biti pravi izazov i pritisak na Bena - kažu blizanke.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:01

Anna i Lucy su ranije planirale i vjenčanje s Benom, ali australski zakon ne dopušta poligamiju tj. ženidbu s više partnera.

- Ako bi mogle promijeniti zakon i stav vlade, obje se želimo udati za Bena. Mislim da to trebamo napraviti i da se to treba dopustiti i drugima. Nikoga ne povrjeđujemo - rekle su.

S Benom su počele hodati još 2012., prije nego su postale popularne. Odmah su mu objasnile što žele, a on se složio s tim, ali je ipak bio i malo nervozan.

- Znali smo da će neki misliti da je to nastrano, hodati s blizankama jer nas svi gledaju kao trofeje. Morali smo se uvjeriti da nas Ben voli obje - kažu sestre i dodaju.

- Ben nas tretira potpuno isto. Ako poljubi jednu, poljubi i drugu odmah. Kad hodamo, drži nas obje za ruku. Nikad nismo ljubomorne jer znamo da nas voli jednako.

Sestre su postale popularne prije nekoliko godina jer su išle na plastične operacije. Prošle godine su otkrile kako su imale 14 operacija u 14 dana. Jedna od operacije je bila i uklanjanje madeža na Lucyjinim leđima. Uklonila ga je jer takav madež nije imala Anna. Sve to kako bi izgledale potpuno identično.

Sada kažu kako se žele posvetiti tome da izgledaju potpuno prirodno. Prirodnom izgledu su se okrenule kada su ih njihovi pratitelji na Instagramu počeli vrijeđati.

- Htjele smo sve najveće, ponajviše usne. Lijepo nam je to izgledalo, ali sada shvaćamo da smo pretjerali. Nazivali su nas barbikama, govorili nam da imamo usne kao ribe. Blokirali smo komentare  jer su nas vrijeđali - kažu sestre koje su obrijale obrve te si tetovirale umjetne.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 68
VIDEO

VIDEO Budale kruže, a on ide ravno: Pogledajte kako je u Zagrebu prošao kružni tok!
NEVJEROJATNA SNIMKA

VIDEO Budale kruže, a on ide ravno: Pogledajte kako je u Zagrebu prošao kružni tok!

ZAGREB Snimku je objavila Facebook stranica Prometne zgode i nezgode. Na njoj se vidi da vozač uopće nije usporio prije kružnog toka na Tuškancu niti je ušao pravilno u njega. Krivim smjerom je samo proletio ravno! Što je najgore, neki ga i brane: 'Pa nije nikoga bilo, ne vidim što je napravio krivo...' Strahuje se da iza tog komentara stoji čovjek koji ima vozačku. Pravu...

'Žene mi zavide, muškarci me se boje. Predobro izgledam i zato sam sama već šest godina...'
BRITANKA IMA PROBLEM

'Žene mi zavide, muškarci me se boje. Predobro izgledam i zato sam sama već šest godina...'

Ljudi misle da ne idem na spojeve jer sam arogantna, ali to nije razlog, jednostavno ne mogu pronaći nikoga jer ovako dobro izgledam. Boje mi se prići, kaže Britanka
VIDEO Jutarnje razgibavanje divljih svinja. Trčali uz prugu u Zagrebu: 'Išli su prema centru'
KUDA IDU DIVLJE SVINJE?

VIDEO Jutarnje razgibavanje divljih svinja. Trčali uz prugu u Zagrebu: 'Išli su prema centru'

ZAGREB - Dvije divlje svinje u petak ujutro snimio je čitatelj 24sata u zagrebačkoj Dubravi. Trčale su uz prugu, prvo su pretrčale Osječku, pa Branimirovu te nastavile svoj put prema centru, rekao nam je čitatelj.