Obavijesti

Viral

Komentari 11

Najveći u Hrvatskoj: Megazeca Medu naslijedio je još veći sin!

Najveći u Hrvatskoj: Megazeca Medu naslijedio je još veći sin!
16

Medo stariji, ljubimac Josipa Kolibaša (76) iz Bjelovara, bio je šampion. Naslijedit će ga još veći sin Medo mlađi. Zadnjim mjerenjem imao je 75 centimetara i težio 10 kilograma

VIDEO

Nažalost morao sam se nakon tri godine rastati od svog kunića Mede, jer se razbolio. Nisam mu mogao pomoći, ali ni gledati njegove rane na šapama pa sam ga dao jednom prijatelju u Međimurje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:18

Ispričao je to Josip Kolibaš (76) iz Bjelovara koji nam je prošlog Uskrsa pokazao svog kunića i šampiona Hrvatske. Ipak, Medo mu je predao brigu nad svojim sinom, Medom mlađim. Uskoro će napuniti godinu dana, a već je nadmašio svog oca. Zadnjim mjerenjem imao je 75 centimetara, dva više od oca no zadržao je njegovu kilažu - 10 kilograma.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Njegova partnerica je na svijet donijela pet mladih orijaša koji su se stiskali uz nju u susjednom kavezu. Kolibaš se nada da će mu njegov Medo mlađi donijeti sreću jer će sredinom siječnja na operaciju bruha, a tada će njegov novi ljubimac napuniti prvu godinu života.

zec

- Bruh sam „zaradio“ kad sam Medu starijeg podigao u okretu. Osjetio sam bol u preponama. Nekako se poklopilo da idem u bolnicu na operaciju za Medin prvi rođendan. Do tada će on dobiti još koji centimetar jer rastu do prvog rođendana - priča uzgajivač. Vjeruje da zečja šapa donosi sreću, a Medo ima sjajne šape. Za razliku od oca, Medo ima i jače prednje noge i vlasnik vjeruje da neće ozlijediti šape kao otac.

zec

- Nakon parenja, Medo stariji je toliko lupao prednjim nogama da ih je ozlijedio. Rane mu nisam mogao sanirati. To kunići uvijek rade nakon što se odvoje od partnerice. Kod njih je isto kao i kod ljudi, što su teži to se teže pare - govori nam Josip koji kuniće uzgaja dulje od 60 godina. Medo stariji ostavio je 20 potomaka, a njegov sin bi ga mogao nadmašiti po broju šampionskih titula. Kako je okretniji od oca, vjeruje da mu nema ravnog. No još mora poraditi na njegovom karakteru jer novi ljubimac nije miran i poslušan kao tata.

- Izgleda da se ugledao u ljude, pa se moram potruditi da ga malo „smirim“ - kaže Josip.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Salon u Požegi nudi besplatne tetovaže Plenkovića na prsima: 'Već sam dogovorio 4 termina'
'LJUDI MISLE DA JE PATKA'

Salon u Požegi nudi besplatne tetovaže Plenkovića na prsima: 'Već sam dogovorio 4 termina'

Iako se radi o neobičnoj ponudi, postoje oni koji su zainteresirani doživotno na koži nositi predsjednika HDZ-a

Donosimo pravila nagradne igre “Osvoji ljetovanje za cijelu obitelj”
NAGRADNA IGRA

Donosimo pravila nagradne igre “Osvoji ljetovanje za cijelu obitelj”

Od 22. travnja do 26. travnja čitatelji tiskanog izadanja 24sata moći će sakupiti kupone i osvojiti odmor za cijelu obitelj.
Pravila SMS natječaja za pretplatnike „Osvoji vrećicu za reciklažu"
NAGRADNI NATJEČAJ

Pravila SMS natječaja za pretplatnike „Osvoji vrećicu za reciklažu"

Pretplatnici tiskanog izadnja 24sata u ponedjeljak 22. 4. imat će priliku osvojiti vrećicu za reciklažu.