Obavijesti

Viral

Komentari 3

Najviše tinejdžere u svijetu kolege zezaju da su divovi

Najviše tinejdžere u svijetu kolege zezaju da su divovi
7

Grupa najviših tinejdžera, uključujući Brendena (13), koji ima 224 cm pričat će u dokumentarcu o problemima koje svakodnevno imaju zbog visine

VIDEO

Najviši tinejdžeri u svijetu imaju krevete, odjeću i kuće rađene po mjeri. Grupa, zajedno s najvišim dječakom u svijetu, Brendanom Adamsom (13), pojavit će se u dokumentarcu koji će istraživati objašnjenja njihove veličine i kako se nose s pažnjom koju privlače. Brenden iz Ellensburga, Washington, visok je 224 cm. Rodio se s 3,3 kg i 49,5 cm, ali s 12 mjeseci već je izgledao kao trogodišnjak. S osam godina bio je velik kao odrastao čovjek. Liječnici nisu znali što uzrokuje takav rast dok nisu otkrili problem s 12-im parom kromosoma. Da je nastavio tako rasti, umro bi. Na sreću, liječnici su pronašli način da uspore rast pa je prošle godine narastao samo 2,5 cm. U dokumentarcu će se pojaviti i najviša tinejdžerica, 17-godišnja Thai Malee Duangdee s 208 cm. Dosegla je nevjerojatnu visinu zbog tumora hipofize zbog kojega pretjerano luči hormon za rast. Imala je dvije neuspjele operacije i jedina joj je nada lijek za smanjivanje tumora, koji njezin otac, radnik u tvornici, ne može platiti. Druga tinejdžerica po visini je Marvadene Anderson (15) s 206 cm. Talentirana košarkašica već je osigurala sveučilišnu stipendiju.
- Strašno me zezaju. Zovu me "Beba div". Moja starija sestra Kimberley visoka je 193 cm. Ako nas vide skupa, njihovim šalama nema kraja - rekla je nesretna djevojka.
Najviša britanska obitelj Van Neses, također, će se pojaviti u dokumentarcu. Otac Frank visok je 208 cm, a majka Miriam ima 180 cm. Sinovi su krenuli očevim stopama pa je tako 16-godišnji Vincent dosegao 208 cm, 15-godišnji Lucas ima već 203 cm, a 13-godišnji Franklin visok je 185 cm. Kćerka Naomi ima samo 11 godina i 175 cm.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...
PUŽ MUŽ VADI ROGE VAN!

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...

Dežurni liječnik zasukao je rukave i pokušao ih je 'evakuirati', no spašavanje je propalo. Pokušali su i druge tehnike, a da stvar bude gora, muškarcu je partnerica u uretru ugurala i kapaljku!

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...
FOTOGALERIJA

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...

Svi su išli po kuru C vitamina na njezin štand u Zagrebu. Pet godina nakon toga Kristina Mandarina vozi Ferrarije u Dubaiju. Imala je i nekoliko estetskih operacija. Mnogi je i ne prepoznaju
Slovenac osvojio 60 milijuna  na lutriji. Uplatio  putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini
SRETNIK IZ SUSJEDSTVA

Slovenac osvojio 60 milijuna na lutriji. Uplatio putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini

U 33. kolu igre Eurojackpot izvučeni su brojevi 2, 3, 6, 15, 35 – 1, 3 koji su igračima iz Njemačke i Slovenije donijeli dobitak u iznosu od 60.000.000 eura.