Obavijesti

Viral

Komentari 2

Nakon 36 godina susrele se čimpanza i njena odgojiteljica

Nakon 36 godina susrele se  čimpanza i njena odgojiteljica
4

Georgina Seccombe (94) se nakon dugo vremena susrela s čimpanzom Sally kojoj je dvije godine bila zamjenska majka. Sally ju je počastila svojim 'sretnim plesom'

VIDEO

Čimpanza Sally se nakon 36 godina susrela sa zamjenskom majkom Georginom Seccombe koja ju za nju brinula dvije godine, piše Herald Sun. Sally je odbacila majka prije 38 godina, nedugo nakon što ju je donijela na svijet u zoološkom vrtu u Aucklandu. Glavni čuvar Zoo-a, Richard Seccombe, mladunče je odnio kući gdje se sljedeće dvije godine o maloj čimpanzi brinula njegova supruga Georgina. Kada je narasla, Sally su vratili u zoološki vrt, a prije nekoliko godina preselili su ju u zoološki vrt Hamilton. 

Georgina Seccombe (94) došla je posjetiti svoju Sally  te se činilo kako ju je čimpanza zaista prepoznala. Čuvar John Ray rekao je kako čimpanze imaju nevjerojatnu meoriju. 

- Sally je bila jako uzbuđena. Kada je Georgina došla pred kavez, Sally je počela plesati kao i uvijek kada je sretna - rekao je čuvar. Uzbuđenje je bilo obostrano. 

- Bilo mi je doista teško pustiti je natrag u zoološki vrt. Ona je poput čovjeka. Prekrasna je. Jako mi je drago što sam ju vidjela - rekla je Georgina. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

'Žene mi zavide, muškarci me se boje. Predobro izgledam i zato sam sama već šest godina...'
BRITANKA IMA PROBLEM

'Žene mi zavide, muškarci me se boje. Predobro izgledam i zato sam sama već šest godina...'

Ljudi misle da ne idem na spojeve jer sam arogantna, ali to nije razlog, jednostavno ne mogu pronaći nikoga jer ovako dobro izgledam. Boje mi se prići, kaže Britanka

VIDEO Budale kruže, a on ide ravno: Pogledajte kako je u Zagrebu prošao kružni tok!
NEVJEROJATNA SNIMKA

VIDEO Budale kruže, a on ide ravno: Pogledajte kako je u Zagrebu prošao kružni tok!

ZAGREB Snimku je objavila Facebook stranica Prometne zgode i nezgode. Na njoj se vidi da vozač uopće nije usporio prije kružnog toka na Tuškancu niti je ušao pravilno u njega. Krivim smjerom je samo proletio ravno! Što je najgore, neki ga i brane: 'Pa nije nikoga bilo, ne vidim što je napravio krivo...' Strahuje se da iza tog komentara stoji čovjek koji ima vozačku. Pravu...
VIDEO Jutarnje razgibavanje divljih svinja. Trčali uz prugu u Zagrebu: 'Išli su prema centru'
KUDA IDU DIVLJE SVINJE?

VIDEO Jutarnje razgibavanje divljih svinja. Trčali uz prugu u Zagrebu: 'Išli su prema centru'

ZAGREB - Dvije divlje svinje u petak ujutro snimio je čitatelj 24sata u zagrebačkoj Dubravi. Trčale su uz prugu, prvo su pretrčale Osječku, pa Branimirovu te nastavile svoj put prema centru, rekao nam je čitatelj.