Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nakon topljenja leda ukazao se čudan objekt, ne znaju što je...

None Foto: Google Earth

Sastavljen od niza građevinskih struktura u dužini od oko 1.500 metara, 'objekt' je izazvao brojne spekulacije i teorije zavjere. Mnogi su isprva pomislili da je riječ o nekoj od istraživačkih stanica

Neobičan 'objekt' otkriven je na Antarktiku pomoću aplikacije Google Earth i nitko nema pojma o čemu bi se moglo raditi. 'Objekt' se ukazao nakon topljenja leda, a očito je bio skriven godinama.

Sastavljen od niza građevinskih struktura u dužini od oko 1.500 metara, izazvao je brojne spekulacije i teorije zavjere. Mnogi su isprva pomislili da je riječ o nekoj od istraživačkih stanica, ali se ispostavilo da to nije slučaj.

- Mislio sam da je objekt koristio u svrhu istraživanja. Ali sam pogledao koordinate za lokacije svih poznatih istraživačkih stanica na Antarktiku. Najbliža je norveška, koja se nalazi 320 km dalje, kazao je istraživač paranormalnih aktivnosti poznat pod nadimkom 'Conspiracy Depot'.

Jedan pobornik teorija zavjera smatra kako je ovo otkriće zapravo nuklearni bunker za svjetske moćnike i elitu, dok su drugi uočili da cijelo područje izgleda kao da je pokriveno trakom za vozila, a izgleda da postoji i pista, prenosi Mirror.

Komentari (63)
  • Brod od Megatrona! Sada moramo cekati Transformerse.

    15. 9. 2018,   13:42
  • Osobno mislim, da je to neki od američkih eksperimenata koji su se odvijali 50-ih i 60-ih godina prošloga stoljeća.

    15. 9. 2018,   13:34
  • Jel jbnih 1500 metara ili kilometara?

    15. 9. 2018,   13:57