Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Napali majku (38) jer je jelku zatrpala poklonima za djecu

None Foto:

Britanka Emma Tapping našla se pod paljbom britanske javnosti nakon što je na Instagramu objavila fotografiju poklona koje je kupila za svoju djecu. Mnogi joj, naime, zamjeraju - sebičnost

Emma Tapping je naizgled sasvim obična 38-godišnja majka troje djece, no, ona je odnedavno i osoba koja je podijelila britansku javnost. Otkad je prije nekoliko dana na Instagramu objavila fotografiju nevjerojatne količine poklona koje je kupila za svoju djecu, reakcije ne jenjavaju. 

Neki staju na njenu stranu uz objašnjenje da svatko od nas svoj novac može trošiti kako želi, no većina ju napada zbog - sebičnosti. 

Kao što možete vidjeti na fotografiji, 38-godišnjakinja je svojoj djeci kupila na desetine poklona kojima je gotovo zatrpala božićno drvce. 

- Mogla si većinu toga pokloniti ljudima koji nemaju ništa i koji za Božić neke dobiti poklone, jedna je od najčešćih reakcija na fotografiju. 

No, Emma ostaje pri svome.

- Moja djeca nisu razmažena i kroz godinu im ne kupujem poklone. Ukoliko će npr. razbiti mobitel, novi neće dobiti od mene. Morat će ga sami zaraditi. Ja im ne kupujem stvari koje im ne trebaju. Božić je za mene vrlo važan i zato im kupim mnogo poklona. 

- Naporno radim i imam dva posla. To je moj novac i oni su moja djeca, kaže Emma koja je zaključila kako svoju djecu želi razmaziti na Božić i da ju nitko neće razuvjeriti ili spriječiti. 

Komentari (53)
  • Ne razumijem ljude koji sebi daju za pravu mjesati se u tudje zivote. Koliko ce ona svojoj djeci darova staviti pod bor, njena stvar. Nitko nema pravu nekome zapovijedati sto bi taj trebao. Iskreno, meni je ovo na slici bezveze, njoj je super. Njen novac, njen ukus. Ona radi za sebe i svoju obitelj a ne za druge!

    23. 12. 2018,   21:58
  • Njena lova, njen zivot, nek trosi kako ju je volja.

    23. 12. 2018,   22:04
  • Budimo realni, žena s novcima koje je zaradila može raditi što želi, može ih čak i zapaliti.

    23. 12. 2018,   22:15