Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Napaljene' kornjače zaustavile letove na pisti zračne luke JFK

None Foto: 24sata/ilustracija 2

New York: Uprava zračne luke je izvijestila kako su radnici maknuli oko 100 kornjača na sigurno kako bi zračna luka JFK i dalje mogla normalno raditi

Slijetanja aviona na jednu od pista zračne luke John F. Kennedy u četvrtak ujutro morali su zaustaviti zbog 'invazije' kornjača koje su se ondje došle pariti. Uprava zračne luke je izvijestila kako su oko 9.30 sati po lokalnom vremenu radnici maknuli oko 100 kornjača na sigurno kako bi zračna luka i dalje mogla normalno raditi. 

- Imali smo nekoliko kašnjenja, ali nije to ništa ozbiljno - izvijestila je glasnogovornica zračne kule, Arlene Salac. Nakon što se pročulo zbog čega su odgođeni letovi. 

Stručnjaci su izvijestili kako je pijesak uz pistu 4L u zračnoj luci JFK kornjačama idealan za polaganje jaja, piše Daily Mail. Ovog tjedna već je bilo odgođeno nekoliko slijetanja zbog kornjača.

Komentari (3)
  • Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

    30. 6. 2011,   14:39
  • - Imali smo nekoliko kašnjenja, ali nije to ništa ozbiljno - izvijestila je glasnogovornica zračne KULE

    30. 6. 2011,   16:57
  • Barem netko.

    30. 6. 2011,   17:01