Obavijesti

Viral

Komentari 0

Napokon će susjedi vjerovati da sam zaista osvojila Hyundai

Napokon će susjedi vjerovati da sam zaista osvojila Hyundai
4

Marija Horvat iz Selnice preuzela je u ponedjeljak Hyundai Tucson vrijedan čak 190.000 kuna. Nakon što je preuzela automobil od silnog uzbuđenja nije mogla voziti pa joj je suprug priskočio u pomoć

VIDEO

Nisam vjerovala kad su mi početkom mjeseca javili da sam osvojila Hyundai Tucson. Kad sam jučer ušla u salon i vidjela ga uživo, potekle su mi suze, kaže dobitnica Marija Horvat iz Selnice.

Cijela obitelj bila je oduševljena, a Marija je morala izaći malo na zrak da se pribere.

- Obuzeo me predivan osjećaj. Nakon što smo preuzeli automobil od silnog uzbuđenja nisam mogla ni voziti, pa je suprug priskočio u pomoć. Zapravo je bio presretan što ga je on prvi provozao - prepričala nam je presretna Marija.

Vožnja je, kaže, puno ugodnija nego u njihovom starom, a i auto je puno veći i komotniji. No, unatoč tome, ipak neće još prodavati stari auto, nego će se izmjenjivati tko će voziti novi Hyundai na posao. Ponekad ona, a ponekad suprug. Složili su se da je tako najpoštenije.

- Napokon će mi i svi susjedi povjerovati da sam zaista osvojila Hyundai - rekla je Marija.

Prvo su se novim automobilom odvezli do kćeri, koja radi u Zagrebu. Nakon toga dobitak vrijedan 190.000 kuna proslavili su odlaskom na obiteljski ručak.

- Napokon da je i nama u Međimurje stigla neka velika nagrada, inače to uvijek ide tamo prema moru - našalila se Marija. Sretna dobitnica kaže da ima nade dok god igra, tako da niti sada neće prestati. I dalje će slati kupone, SMS-ove... Sretno i dalje Marija!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...
FOTOGALERIJA

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...

Svi su išli po kuru C vitamina na njezin štand u Zagrebu. Pet godina nakon toga Kristina Mandarina vozi Ferrarije u Dubaiju. Imala je i nekoliko estetskih operacija. Mnogi je i ne prepoznaju
Slovenac osvojio 60 milijuna  na lutriji. Uplatio  putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini
SRETNIK IZ SUSJEDSTVA

Slovenac osvojio 60 milijuna na lutriji. Uplatio putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini

U 33. kolu igre Eurojackpot izvučeni su brojevi 2, 3, 6, 15, 35 – 1, 3 koji su igračima iz Njemačke i Slovenije donijeli dobitak u iznosu od 60.000.000 eura.