Obavijesti

Viral

Komentari 73

Naručio dugo željene tenisice za 750 dolara, a dobio papuče

Naručio dugo željene tenisice za 750 dolara, a dobio papuče

Adidas Yeezy Boost 350 'Turtle Dove' jedne su od najskupljih tenisica danas, stoga kada je, Max Hogan vidio da su tenisice na popustu odmah ih je odlučio kupiti...

VIDEO

Adidas Yeezy Boost 350 'Turtle Dove' jedne su od najskupljih tenisica danas, stoga kada je, Max Hogan iz Vijetnama vidio da su tenisice na popustu odmah ih je odlučio kupiti kako ne bi propustio priliku.

Tenisice je dizajnirao Adidas u suradnji s Kanye Westom, a puštene su u prodaju 27. lipnja 2016. te su tada koštale 200 dolara. Ljudi su se pomamili za tenisicama pa su se tenisice u kratkom roku rasprodale, stoga je gotovo nemoguće nabaviti par.

Danas su cijene tenisica, upravo zbog velike potražnje, ipak nešto veće. Naime na Amazonu cijena Yeezy Turtle Doves tenisica kreće se između 2000 i 5000 dolara, zato kad je Max Hoang Trinh na eBay-u vidio da su tenisice snižene na 750 dolara, nije mogao odoljeti misleći kako mu je upala sjekira u med.

Za originalni par, cijena je bila vrlo povoljna, a previsoka za kopiju originalnog branda pa je Max odlučio kako je vrijedno rizika i naručio si je par dugo željenih Yeezy tenisica. Max nije mogao dočekati da mu naručeni paket stigne.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

No kad je otvorio kutiju, ostao je zaprepašten. Umjesto Yeezy Turtle Dove tenisica koje je naručio i skupo platio, Max je dobio par slatkih papuča inspirirane Yeezy tenisicama. Max je nezadovoljstvo iskazao na Facebooku objavivši 'Više 
nikad neću kupiti ništa putem interneta'
, uz slike, jer ipak slika govori tisuću riječi.

Max se na svom profilu našalio objavivši sliku, uz tekst 'Moram nazvati osobu koja me prevarila, da joj zahvalim.' 

 

4
| Foto: Privatni album/Zeljko Hladika/PIXSELL
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 73
VIDEO

VIDEO Cesta za nigdje, zebra ni za što, stepenice ni do čeg: Ovo su bizarne gradnje u Hrvatskoj
POGLEDAJTE KOMPILACIJU

VIDEO Cesta za nigdje, zebra ni za što, stepenice ni do čeg: Ovo su bizarne gradnje u Hrvatskoj

HRVATSKA: Ovo nema nigdje na svijetu, pomislili smo često kad bismo ugledali neku novu građevinsku soluciju koje su se Hrvati dosjetili. Nešto je tu privatne gradnje, za većinu su odgovorne vlasti, a zajednička osobina im je bizarnost. Nešto od ovoga je u međuvremenu popravljeno ili je nestalo, ali fotografije nam ostaju. Ovo su najčudnija i najbizarnija građevinska rješenja u Hrvatskoj.

VIDEO Dalmatinski Spiderman spustio se niz zgradu: 'Možda se nečiji muž ranije vratio doma...'
POTEZOM NASMIJAO INTERNET

VIDEO Dalmatinski Spiderman spustio se niz zgradu: 'Možda se nečiji muž ranije vratio doma...'

HRVATSKA - Nižu se reakcije na snimku starijeg gospodina koji se spušta niz zgradu na ne baš uobičajen način. Objava na popularnoj Instagram stranici "Dnevna doza prosječnog Dalmatinca" je u kratkom roku prikupila na stotine 'lajkova' i komentara, a starijeg gospodina su neki s razlogom prozvali - Dalmatinski Spiderman. "Možda je muž ranije došao doma", "Barem ima gaće na sebi", "Bježi od svoje kuće i ukućana", "Išao je viriti susjedu koja se presvlači", samo su neki od komentara. Što ga je nagnalo da se na ovaj način spušta niz zgradu vjerojatno nećemo doznati, ali ima onih koji krivca vide u južini.
Hrvati su 'zatrpali' Plenkovićev TikTok: 'Daj 100 €', 'Po tebi sam nazvala mačku', 'Čekamo Zoku'
NEKI PIŠU DA JE SLADAK...

Hrvati su 'zatrpali' Plenkovićev TikTok: 'Daj 100 €', 'Po tebi sam nazvala mačku', 'Čekamo Zoku'

Dobro došli na moj službeni TikTok profil! Moji mlađi suradnici često mi govore da je vrijeme za priključenje novim komunikacijskim tehnologijama, poručio je Plenković u uvodnom videu...