Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Našle su pisma svojih roditelja: 'Žao mi je što sam to pročitala'

Sestre su se okupile kako bi pročitale ljubavna pisma koje je njihov otac slao majci dok su bili udaljeni 1960-ih. No, ispalo je da su im roditelji bili vrlo strastveni u mladosti

Nakon što im je majka preminula, njezine kćeri pronašle su stara pisma koja je dobivala od njihovog oca dok je radio u Londonu 1960-ih godina. 

Jedna od njih podijelila je njihovu priču na Twitteru i otkrila kako nisu naišle na nježna, romantična pisma kakvima su se nadale

- Moje sestre i ja plakale smo i držale se za ruke. Otvorile smo jednu i cijelo pismo je bilo o tome kako mu nedostaje seksati se s njom - napisala je jedna od njih te dodala kako ostatak nisu ni htjele čitati. 

Nakon što je njezin tvit postao viralni hit, mnogi komentatori pisali su da je sigurno sretna jer zna da su joj roditelji imali strastvenu vezu. 

- Pa recimo - odgovorila je. 

- Već smo znali da su bili jako zaljubljeni, ali čitati što je tvoja mama radila tvom tati je drugi par čarapa - istaknula je. 

Javio joj se i muškarac koji je imao sličnu situaciju. 

- Kad smo pronašli pisma, na njima je pisalo "Uništiti kada umrem". Moj brat se jako potrudio i uvjerio nas da bismo radije trebali odati počast njezinom duhu, nego napraviti što piše - objasnio je. 

Komentari (30)
  • Jos su dobro prošle. Novije generacije će pronalaziti video filmiće umjesto pisama 😆

    13. 8. 2018,   14:11
  • ..sve je dobro dok ne pročitaju da im je ćaća privarija mater sa vrtlarom..

    13. 8. 2018,   13:29
  • Kako su napravili tu djecu? U epruveti?

    13. 8. 2018,   13:28