Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Našli mrtve prijatelje, na stolu je bila večera: Što se dogodilo?

Okružni tužitelj iz Chartresa objavio je da se stariji od dvojice prijatelja, ugušio golemim komadom mesa. Mlađi, 38-godišnjak, umro je od srčanog udara...

Lucien Perot (69) i Olivier Boudin (38) sjedili su za stolom u francuskom mjestu Authon-du-Perche i večerali. Jeli su sir, povrće, govedinu i pili vino. Sljedeće jutro susjeda ih je našla mrtve. Boudin je ležao na podu, a Perot je sjedio na stolcu. 

- Prvo sam mislila da su se napili i da spavaju - rekla je žena. Oko podneva je još jednom pogledala u susjedno dvorište i vidjela da se nisu pomaknuli pa je nazvala policiju. Susjedi su se šokirali, a slučaj je za policiju bio pravi misterij. Nisu našli tragove nasilja niti znakove provale.

Posumnjali su i na botulizam odnosno intoksikaciju bakterijom. No nalaz je bio negativan.  Muškarci su umrli u noći 3. kolovoza. Obdukcija je na kraju pokazala da se stariji muškarac koji je bio pijan, zadavio komadom govedine koji nije dobro sažvakao jer nije imao sve zube. mlađi muškarac je imao problema sa srcem pa mu je srce otkazalo nakon što je vidio da mu je prijatelj umro, piše Guardian. 

Komentari (9)
  • Prisjela im večera.

    10. 8. 2017,   17:22
  • Kod nas se još nijedna naša 'Instagram zvijezda '..........................nije ugušila golemim komadom mesa !!!

    10. 8. 2017,   17:44
  • Tuzna sudbina.

    10. 8. 2017,   17:12