Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Našli mrtvog muškarca: Što je radio iza zida ženskog WC-a?

None Foto: Pixabay

Kanada: Muškarac u dvadesetim godinama je navodno ušao u toalet šoping centra. Vjeruju kako se preko niskog zida uspeo u ventilacijski otvor, u kojem je zapeo i umro u petak 27. travnja

Kanadska policija pronašla je muško tijelo iza zida javnog ženskog WC-a u Calgaryju. Objavili su kako smrt nije sumnjiva, te da je muškarac umro nesretnim slučajem, javlja BBC.

Muškarac je navodno bio sam kada je prošlog tjedna ušao u toalet šoping centra. Vjeruju kako se preko niskog zida uspeo u ventilacijski otvor, u kojem je zapeo i umro u petak 27. travnja.

No, zašto se penjao, ostaje misterij.

Tijelo muškarca u dvadesetim godinama, pronašao je u ponedjeljak radnik koji radi na održavanju. On je maknuo zidni panel kako bi popravio vodokotlić i tada je ugledao tijelo.

- Vjerujemo kako se muškarac popeo na kratki zid koji se nalazio točno iza toaleta i skinuo rešetku na ventilacijskom otvoru, koja se nalazila na stropu. Muškarac se uspeo u ventilacijski otvor i zapeo - objavila je policija.

Njegov identitet nije objavljen i policija navodi kako neće davati više informacija o ovom slučaju zato što se smrt muškarca vodi kao nesretan slučaj.

Komentari (15)
  • Navik on živi ki zgine pošteno

    3. 5. 2018,   13:27
  • Ručni rad

    3. 5. 2018,   13:14
  • da dobro pitanje zašto ??????

    3. 5. 2018,   13:13