Obavijesti

Viral

Komentari 0

Ne diraj se u slastičareve čokoladne praline

Ne diraj se u slastičareve čokoladne praline
1

Poznati stručnjak za čokoladu podnio je ostavku jer je uhvaćen kako uništava praline u trgovini svog suparnika. Šteta iznosi oko 700 kuna

VIDEO

Barry Colenso slovi kao najbolji stručnjak za izradu čokoladnih specijaliteta. U poznatoj slastičarni Thorntons donedavno je radio kao glavni slastičar. Međutim, nedavno je uhvaćen kako u suparničkoj trgovini Hotel Chocolat uništava skupocjene praline. Šteta se procjenjuje na oko 700 kuna, no pretpostavlja se da bi bila i veća da ga nije uhvatilo osoblje kojem je bio sumnjiv.
- Cijeli događaj je bio sasvim neobičan. Naše osoblje je opazilo Colensa u blizini pralina koje su kasnije bile sasvim zgnječene. Nećemo na sud zbog toga, samo želimo nastaviti dalje s poslom - izjavila je glasnogovornica Hotel Chocolata, Lynn Cunningham.
Protiv stručnjaka za čokoladu neće biti podignuta tužba. Međutim, ambiciozni slastičar je ipak shvatio koju je štetu učinio te je podnio ostavku u Thorntonsu, kako prenosi BBC.
Javnosti nije bio dostupan za ikakve izjave. Pa neka netko kaže da čokolada izaziva samo osjećaj sreće.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Snimili su misteriozne krugove iznad Karlovca: 'Što je ovo? Možda i nismo sami...'
'NISAM OVO NIKAD VIDIO'

VIDEO Snimili su misteriozne krugove iznad Karlovca: 'Što je ovo? Možda i nismo sami...'

Iznad Karlovca su snimljeni krugovi na nebu. Snimke su stigle i sa sjevera Hrvatske. Čitatelji su zbunjeni. Kažu da ovako nešto nikad nisu vidjeli

Donosimo pravila nagradne igre “Osvoji ljetovanje za cijelu obitelj”
NAGRADNA IGRA

Donosimo pravila nagradne igre “Osvoji ljetovanje za cijelu obitelj”

Od 22. travnja do 26. travnja čitatelji tiskanog izadanja 24sata moći će sakupiti kupone i osvojiti odmor za cijelu obitelj.
Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle