Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ne zna koristiti imenik, a na telefonu je skoro strgala nokte

None Foto: Screenshot/YouTube/TheEllenShow

U poznatom TV-showu Ellen DeGeneres tinejdžerica nije znala složiti kartu, nije znala kako koristiti telefonski imenik, a najveće iznenađenje joj je bio telefon s brojčanikom na okretanje...

Ono što je djevojka (17) morala napraviti u poznatom TV-showu Ellen DeGeneres u Kaliforniji trebalo je biti sasvim jednostavno. Najprije je trebala smotati mapu, zatim u telefonskom imeniku pronaći broj i na kraju nazvati taj broj s telefona s brojčanikom na okretanje.

Djevojka je uspjela prepoznati predmete i reći točno čemu služe no zadaci su joj išli puno teže. Već je zapela na karti koju nikako nije mogla pravilno složiti. Ellen joj je onda uzela kartu uz poruku kako "nema veze" te je djevojka počela tražiti broj u telefonskom imeniku. Ubrzo je i voditeljici i publici postalo  jasno kako djevojka ne razumije princip telefonskog imenika. Budući da nije uspjela naći broj u zadanom vremenu Ellen joj je dala broj napisan na papiru. Počela je nespretno okretati brojčanik, da bi slušalicu podignula tek na kraju.

Na kraju je razočarano zaključila kako su njezini roditelji vjerojatno razočarani. Ipak, raspoložila ju je vrijedna nagrada koju je dobila...

Komentari (89)
  • Američki tinejdžeri ne znaju nabrojati 3 zemlje u Europi, misle da pomfrit raste na grani itd.. tako da ova "limitiranost" i nije neko iznenadjenje.

    8. 11. 2019,   19:14
  • nije zato što je milenijalnka, već zato što je amerikanka. tamo su klinci posebno munjeni.

    8. 11. 2019,   19:06
  • Ovaj svijet je pun teskih debosa, pogotovo ovih rodenih 2000. pa nadalje

    8. 11. 2019,   19:10