Obavijesti

Viral

Komentari 32

Nema više Malog Ivice s FER-a: Jutros ga je udario auto!!!

Nema više Malog Ivice s FER-a: Jutros ga je udario auto!!!
1

OTIŠAO IZNENADA: Počasni stanovnik fakulteta uginuo je jutros nakon što ga je na Vukovarskoj udario auto, objavili su na Ivičinom Instagram profilu

VIDEO

Mačak Ivica koji je prije nekoliko mjeseci ušetao na Fakultet elektrotehnike i računalstva u Zagrebu i oduševio studente koji su ga odlučili zadržati kao ljubimca. Počasni stanovnik fakulteta nažalost, uginuo je. 

To se dogodilo jutros na pješačkom prijelazu od Fera prema Pučkom otvorenom učilištu. Kolegica i ja  smo bile na putu za posao kada smo ugledale malenog Ivicu. Odlučile smo ga maknuti i zakopati, rekla nam je čitateljica. Iako nije bila studentica FER-a, jako je dobro znala Ivicu s obzirom da je u njihovim učionicama imala probe zbora. Bio je veselje svima, volio se maziti i družiti govore studenti koji su potreseni što ga više neće vidjeti. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Malog Ivice više nema. Jutros ga je zgazio auto na Vukovarskoj. Još jednom je „curiousity killed the cat“. Hvala svima koji su mu dali toliko ljubavi, hrane, pažnje i maženja. Otišao je preko duge pun ljubavi i znanja. Otišao je kao pravi ferovac." ~ hvala @sondraglavocic što nam je javila ove tužne vijesti i uvijek bila tu za Ivicu - Ivica je iznenada ušao u naš život i iznenada otišao. Nakon što je bio ostavljen od starih vlasnika, svoj je novi dom nenadano pronašao na zagrebačkom fakultetu. Ovdje se osjećao sigurno, toplo i voljeno. Unio je radost i toplinu na naš faks, mnogima bio anti-stres terapija, moralna podrška u učenju i motivacija za dolazak na fakultet. - Pokrenuo sam ovu stranicu kao internu stvar za FER-ovce, a preko noći se dogodila eksplozija u popularnosti. Do danas ga je pratilo sedam tisuća osoba diljem Hrvatske, pa i iz susjednih nam zemalja i dijaspore, svih dobnih skupina. Komentari koje ste ostavljali i poruke koje ste slali pokazuju koliko je sve uveseljavao i svima značio, koliko bi vam značilo vidjeti slike njegovih zgoda na fakultetu, bilo da se igra, istražuje ili spava. - Hvala svima koji su mu bili podrška i svima koji su uskakali i pomagali sa stranicom i s Ivicom kad je trebalo jer ne bih mogao ovo sam. Hvala Ivici što je barem nakratko učinio naše živote ljepšima. Nadam se da će Mali Ivica poslužiti kao inspiracija i drugima da pruže životinjama koje lutaju priliku i da ih zavole umjesto da ih ostave.

A post shared by Mali Ivica (@mali_ivica_fer) on

- Ivica je iznenada ušao u naš život i iznenada otišao. Nakon što je bio ostavljen od starih vlasnika, svoj je novi dom nenadano pronašao na zagrebačkom fakultetu. Ovdje se osjećao sigurno, toplo i voljeno. Unio je radost i toplinu na naš faks, mnogima bio anti-stres terapija, moralna podrška u učenju i motivacija za dolazak na fakultet - piše uz fotografiju mačka. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Mali Ivica: Prvi mačak FER-a osvojio studente, ali i internet
Mali Ivica: Prvi mačak FER-a osvojio studente, ali i internet

'Ubila ga znatiželja'

- Malog Ivice više nema. Jutros ga je zgazio auto na Vukovarskoj. Još jednom je 'curiousity killed the cat'. Hvala svima koji su mu dali toliko ljubavi, hrane, pažnje i maženja. Otišao je preko duge pun ljubavi i znanja. Otišao je kao pravi ferovac' - oprostili su se studenti od Malog Ivice.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

VIDEO Dalmatinski Spiderman spustio se niz zgradu: 'Možda se nečiji muž ranije vratio doma...'
POTEZOM NASMIJAO INTERNET

VIDEO Dalmatinski Spiderman spustio se niz zgradu: 'Možda se nečiji muž ranije vratio doma...'

HRVATSKA - Nižu se reakcije na snimku starijeg gospodina koji se spušta niz zgradu na ne baš uobičajen način. Objava na popularnoj Instagram stranici "Dnevna doza prosječnog Dalmatinca" je u kratkom roku prikupila na stotine 'lajkova' i komentara, a starijeg gospodina su neki s razlogom prozvali - Dalmatinski Spiderman. "Možda je muž ranije došao doma", "Barem ima gaće na sebi", "Bježi od svoje kuće i ukućana", "Išao je viriti susjedu koja se presvlači", samo su neki od komentara. Što ga je nagnalo da se na ovaj način spušta niz zgradu vjerojatno nećemo doznati, ali ima onih koji krivca vide u južini.

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu
Prvi put nakon dugo vremena Dinamovi će navijači do Poljuda morati doći u svojim vozilima!
NOVI IZAZOV ZA POLICIJU

Prvi put nakon dugo vremena Dinamovi će navijači do Poljuda morati doći u svojim vozilima!

U Split dolazi više od 1400 gostujućih navijača, koje ovaj put neće prebacivati u autobuse pa tako pratiti do stadiona, jer navodno gradska prijevoznička tvrtka nije htjela ustupiti autobuse