Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nema više Malog Ivice s FER-a: Jutros ga je udario auto!!!

None Foto: Instagram

OTIŠAO IZNENADA: Počasni stanovnik fakulteta uginuo je jutros nakon što ga je na Vukovarskoj udario auto, objavili su na Ivičinom Instagram profilu

Mačak Ivica koji je prije nekoliko mjeseci ušetao na Fakultet elektrotehnike i računalstva u Zagrebu i oduševio studente koji su ga odlučili zadržati kao ljubimca. Počasni stanovnik fakulteta nažalost, uginuo je. 

To se dogodilo jutros na pješačkom prijelazu od Fera prema Pučkom otvorenom učilištu. Kolegica i ja  smo bile na putu za posao kada smo ugledale malenog Ivicu. Odlučile smo ga maknuti i zakopati, rekla nam je čitateljica. Iako nije bila studentica FER-a, jako je dobro znala Ivicu s obzirom da je u njihovim učionicama imala probe zbora. Bio je veselje svima, volio se maziti i družiti govore studenti koji su potreseni što ga više neće vidjeti. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Malog Ivice više nema. Jutros ga je zgazio auto na Vukovarskoj. Još jednom je „curiousity killed the cat“. Hvala svima koji su mu dali toliko ljubavi, hrane, pažnje i maženja. Otišao je preko duge pun ljubavi i znanja. Otišao je kao pravi ferovac." ~ hvala @sondraglavocic što nam je javila ove tužne vijesti i uvijek bila tu za Ivicu - Ivica je iznenada ušao u naš život i iznenada otišao. Nakon što je bio ostavljen od starih vlasnika, svoj je novi dom nenadano pronašao na zagrebačkom fakultetu. Ovdje se osjećao sigurno, toplo i voljeno. Unio je radost i toplinu na naš faks, mnogima bio anti-stres terapija, moralna podrška u učenju i motivacija za dolazak na fakultet. - Pokrenuo sam ovu stranicu kao internu stvar za FER-ovce, a preko noći se dogodila eksplozija u popularnosti. Do danas ga je pratilo sedam tisuća osoba diljem Hrvatske, pa i iz susjednih nam zemalja i dijaspore, svih dobnih skupina. Komentari koje ste ostavljali i poruke koje ste slali pokazuju koliko je sve uveseljavao i svima značio, koliko bi vam značilo vidjeti slike njegovih zgoda na fakultetu, bilo da se igra, istražuje ili spava. - Hvala svima koji su mu bili podrška i svima koji su uskakali i pomagali sa stranicom i s Ivicom kad je trebalo jer ne bih mogao ovo sam. Hvala Ivici što je barem nakratko učinio naše živote ljepšima. Nadam se da će Mali Ivica poslužiti kao inspiracija i drugima da pruže životinjama koje lutaju priliku i da ih zavole umjesto da ih ostave.

A post shared by Mali Ivica (@mali_ivica_fer) on

- Ivica je iznenada ušao u naš život i iznenada otišao. Nakon što je bio ostavljen od starih vlasnika, svoj je novi dom nenadano pronašao na zagrebačkom fakultetu. Ovdje se osjećao sigurno, toplo i voljeno. Unio je radost i toplinu na naš faks, mnogima bio anti-stres terapija, moralna podrška u učenju i motivacija za dolazak na fakultet - piše uz fotografiju mačka. 

SNIMAJU NJEGOVE ZGODE I NEZGODE Mali Ivica: Prvi mačak FER-a osvojio studente, ali i internet

'Ubila ga znatiželja'

- Malog Ivice više nema. Jutros ga je zgazio auto na Vukovarskoj. Još jednom je 'curiousity killed the cat'. Hvala svima koji su mu dali toliko ljubavi, hrane, pažnje i maženja. Otišao je preko duge pun ljubavi i znanja. Otišao je kao pravi ferovac' - oprostili su se studenti od Malog Ivice.

Mali Ivica s FERa

Komentari (32)
  • Šta je radio na cesti? Zar ga nisu "udomili" na FER-u? Ili je bio udomljen samo za potrebe snimanja?

    19. 2. 2019,   12:43
  • Debilne izjave poput ove "znatizelja ubila macku"!! Moze se primjeniti i na ljude, osobito onu gerijatriju sto pretrcava dijagonalno preko 6 traka. Jadan micek...niste ga cuvali 😔

    19. 2. 2019,   12:43
  • Zalosno. Macak je bas sladak. 😢

    19. 2. 2019,   12:37