Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Nestala je': Prazna kutija za lutku Maddie šokirala internet

None Foto: Instagram

Dok se neki korisnici društvenih mreža smiju, drugi tagiraju svoje prijatelje uz poruku "ovo ću ti kupiti", dio ih ipak tvrdi kako fotografija nije nimalo smiješna

Roditelji Madeleine McCann, britanske djevojčice nestale u svibnju 2007. godine u Portugalu, užasnuti su najnovijim fotografijama koje kruže internetom. Nepoznate "šaljivdžije" fotografirale su ili montirale na fotografiju kutiju za lutku Madeleine u kojoj nema lutke jer nema niti djevojčice. 

- To je sve zbog Netflixovog dokumentarca. Uostalom, zaradili su milijune preko fonda "Nađimo Maddie", njima su otplatili svoju hipoteku, napisao je jedan korisnik Instagrama u komentarima. 

Kate i Gerry McCann, roditelji nestale Maddie, fotografiju smatraju nekulturnom i uvredljivom:

NETFLIXOV DOKUMENTARAC Privatni detektivi malu Maddie tražili prateći priču iz '24sata'

- To vam je problem s društvenim mrežama. Nema kontrole, Kate i Gerry s besmislenim uvredama bore se već 12 godina, rekao je prijatelj obitelji. 

Dok se neki korisnici društvenih mreža smiju, drugi tagiraju svoje prijatelje uz poruku "ovo ću ti kupiti", dio ih ipak tvrdi kako fotografija nije nimalo smiješna:

SINA (11) JOJ OTELI PEDOFILI: 'Za Maddie su digli i helikopter, moje dijete nisu toliko tražili...'

- Ovo nije zabavno. Djevojčica koja ništa nije skrivila je nestala i sad se svi šale s tim. Zamislite da nestane netko vama blizak i da se netko s tim ruga, piše korisnik Instagrama. 

Fotografija prazne kutije za lutku objavljena je samo nekoliko dana nakon što je netko napravio profil na aplikaciji za upoznavanje partnera Tinder sa slikom Maddie kojoj je na glavu dodana crna marama, piše The Sun.

VRATA SOBE BILA OTKLJUČANA Malo prije nestanka: Pojavila se posljednja snimka male Maddie

Slučaj nestanka Madeleine McCann medijski je najeksponiraniji slučaj nestanka djeteta u novijoj povijesti. U žižu javnosti Maddie i njeni roditelji došli su ponovno nakon što je, prije mjesec dana, na Netflixu izašao dokumentarac u osam dijelova koji se bavi teorijama vezanim uz nestanak djevojčice. 
 

Komentari (19)
  • Kakav bolesnik se može ovako šaliti???

    10. 4. 2019,   17:05
  • Po čemu je spec dotična Maddie? Apsolutno ni po čemu!

    10. 4. 2019,   13:44
  • KennzDell - čemu takvo pitanje. Što ti nije jasno! Zapitaj se u kojem svijetu trenutno lebdiš. Ošamari se da dođeš sebi!

    10. 4. 2019,   13:55