Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nestat će sve što znamo? '15. listopada stiže početak kraja...'

Potresi, tsunamiji i tropske oluje u 7 narednih godina uništit će planet, a Meade 'okidačem' i ovoga puta smatra skriveni planet X, odnosno Nibiru, za kojeg je i NASA potvrdila da ne postoji

Teoretičar zavjere David Meade, koji se posljednje vrijeme često spominje u medijima zbog predviđanja o kraju svijeta, objavio je novi datum kada bi sve što znamo trebalo nestati -  15. listopada. 

Svima nam je dosta pustih naklapanja o velikome kraju, no Meade ovoga puta odlučno tvrdi kako je navedeni datum definitivan 'početak kraja'. Predviđa da će od 15. listopada početi razdoblje 'sedmogodišnje nesreće' što će na kraju dovesti do nestanka ljudske vrste. 

Potresi, tsunamiji i tropske oluje u sedam narednih godina uništit će planet, a Meade 'okidačem' i  ovoga puta smatra skriveni planet X, odnosno Nibiru. On bi tada trebao proći pokraj Zemlje i potaknuti kaotična zbivanja na našemu planetu.

Nesretni Nibiru i ranije je, podsjetimo, Meadeu bio 'kriv' za početak 'kraja' i Uznesenje 23. rujna. Također, u sedam godina nevolja koje nam slijede, Meade spominje i 'nuklearne izmjene' između SAD-a, Velike Britanije i 'naših neprijatelja' Rusije, Kine, Irana i Sjeverne Koreje. 

Neke je uvjerio u svoja predviđanja, a nedavne prirodne katastrofe poput razornih tropskih oluja i potresa u Meksiku poduprle su njegove teorije. Kraja svijeta za sada nije bilo, no tko zna...

Komentari (85)
  • Odlično,plaća je 12.10. taman da platim račune prije kraja.

    9. 10. 2017,   17:46
  • Zar opet

    9. 10. 2017,   17:46
  • I vi svakakvoj budali pridajete pažnju

    9. 10. 2017,   18:06