Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ni ogromni valovi joj ne mogu ništa: Herojski je spasila psa...

ENGLESKA: Pas se utapao u moru, a njegova vlasnica je bez razmišljanja uletjela u more da ga spasi. Iz gradske službe za spašavanje tvrde da je mogla proći s puno težim posljedicama...

Jedna žena iz Brightona riskirala je vlastiti život bacivši se u ledeno more kako bi spasila svog psa. Požrtvovna junakinja imala je problema s jakim valovima, ali naravno da je ljubav prema psu pobijedila i vremenske neprilike.

Psić se utapao u moru, a njegova vlasnica je bez razmišljanja uletjela u more da ga spasi. Tužna životinja trudila se držati glavu iznad vode, dok je vlasnica činila sve da ga izvuče.

- Bila je iznimno hrabra ušavši u vodu, no nakon prvog vala ostala je u šoku. Ima sreće što je uopće preživjela, kaže Alessandro Intini, koji je sve snimio.

Na kraju joj je pomogao jedan muškarac, a čini se da je zaista imala sreće što je spasila i psa i sebe.

Jade Cohen iz gradske službe za spašavanje rekao je da je 'ženina ljubav prema njezinom psu ogromna, ali da su vremenski uvjeti bili iznimno opasni'.

Komentari (20)
  • Pas bi isto učinio za nju tako da bi oboje postupili ljudski odnosno altruistički! Kada riskiraš ili daješ život za nekoga tada ne razmišljaš, ne kalkuliraš več samo djeluješ! To je ljubav!

    15. 12. 2017,   19:09
  • bravo ženo .....

    15. 12. 2017,   17:59
  • Ja vidim da je žena nakon prvog pokušaja odustala.

    15. 12. 2017,   17:45