Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nije prebolio bivšu curu pa je naručio lutku nalik njoj

None Foto: Terra.com

Proizvođač lutke Diego Bortolin rekao je da je lutku naručio poduzetnik. Ista je kao i bivša cura, samo ima veće grudi. Radi sve pokrete kao ljudi

Jedan poduzetnik (50) iz Italije bio je jako povrijeđen nakon što ga je cura ostavila pa je platio 160.000 kuna proizvođaču 'igračaka za odrasle' da izradi njenu repliku. Sakupio je fotografije svoje bivše djevojke te ih je odnio Diegu Bortolinu da izradi lutku u prirodnoj veličini koja izgleda kao bivša.
- Želio bih samo da ima veće grudi - objasnio je poduzetnik Bortolinu. Diego Bortolin izrađuje lutke u maloj tvornici koja je iza njegovog dućana sa seksualnim igračkama u Trevisu. Rekao je kako su njihove lutke vrlo vjerodostojne. Za 'igračku' je muškarac platio više no što je uobičajeno jer se proizvođač trebao potruditi da izradi sve jednako pravoj curi, uključujući i oblik noktiju. Teška je 58 kilograma i visoka oko 160 cm, a toliko je savitljiva da može 'raditi' sve pokrete kao i ljudi. Bortolin se našalio rekavši da je lutka savršena djevojka koju muškarac može samo poželjeti, piše Corriere del Veneto. Nije želio otkriti identitet muškarca koji je lutku naručio.

Komentari (4)
  • jel može pušit?

    1. 9. 2010,   11:26
  • bar ti ne kvoca ak ostaneš s ekipom na rundi duže ili želiš gledat tekmu,nikad je ne boli glava i uvijek je nasmijana! nije on ni lud:)))

    1. 9. 2010,   11:26
  • hahahaha samo da su sise veće to kralju btw bolje i to nego da ju proganja ko neki mlatimudani

    1. 9. 2010,   11:26