Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nisu platili račun pa im vlasnik lokala objasnio da su u krivu...

None Foto:

Nevjerojatna snimka albanskog ugostitelja koji se bacio na automobil svojih mušterija koji su odbili podmiriti račun u restoranu, šokirala je tu zemlju

Mihal Kokedhima je 51-godišnji ugostitelj iz Porto Palerma na jugu Albanije o kojem trenutno bruji cijeli svijet i to zahvaljujući jednom neplaćenom računu.

Naime, u njegov su restoran prije nekoliko dana navratili gosti Španjolci koji su se prvo pobunili protiv kvalitete usluge u restoranu, a onda ga i napustili ne plativši račun. 

To je gospodina Kokedhima potpuno razbjesnilo pa je izašao van, skočio na automobil španjolskih turista i, dok su oni vozili, počeo im golim rukama razbijati vjetrobransko staklo.

Jedan od Španjolaca sve je snimio, a albanski se ugostitelj na haubi zadržao puna tri i pol kilometra. 

Na snimku se osvrnuo čak i albanski premijer Edi Rama koji je izjavio da je ugostitelj 'barbarin' koji je 'prekršio sveti kodeks albanske gostoljubivosti' i 'sve nas posramio'. 

Komentari (44)
  • Ovi moroni ga vozili 3,5 km na haubi bez da su pokušali stati. Mogao je čovjek poginuti! A to što su pobjegli ne plativši govori isto o njima.

    21. 8. 2019,   16:04
  • Znaci vlasnik je kriv a ne ovi lopovi kaj su pobjegli,pitaj boga koliko su ga puta tak izradili a ovi su bili kap koja je prelila casu

    21. 8. 2019,   16:11
  • Ono kad u Albaniji ne platiš večeru koja vjerojatno kosta 10eur. Govori nešto o gazdi, ali govori i o gostima

    21. 8. 2019,   16:11