Obavijesti

Viral

Komentari 19

Nosi korzet 23 sata dnevno: 'Skidam ga samo ispod tuša'

Nosi korzet 23 sata dnevno: 'Skidam ga samo ispod tuša'
1

Diana iz SAD-a nije bila zadovoljna sa svojom figurom nakon drugog poroda. Nije išla na dijete niti je pretjerano vježbala već je odlučila 23 sata dnevno nositi korzet

VIDEO

Majka i veteranka američke mornarice nosi 23 sata dnevno korzet kako bi njezin struk uvijek bio oko 46 centimetara. Diana Ringo (39) živi u San Diegu, ima troje djece, a korzet skida samo kada se tušira i trenira.

Radila je kao šefica u mornarici devet godina, a steznik je počela koristiti prije tri godine, godinu dana nakon što je rodila blizance. Nakon poroda "izgubila" je obline. Umjesto da vrati figuru dijetama i vježbanjem, Diana je odlučila nositi korzet. 

Corseter Mum Shrinks Waist To 18 Inches


- Kada nosim korzet, osjećam se tako seksi. Nisam bila zadovoljna svojim tijelom jer sam bila debela. Nije ništa loše u tome da netko bude debeo, ali moja debljina nije bila ženstvena. Izgledala sam kao muškarac i nije mi se sviđao taj oblik - kaže Diana. U ormaru danas ima 45 korzeta koji su ju koštali oko 11.700 kuna. 

Corseter Mum Shrinks Waist To 18 Inches


- Kada ne nosim korzet imam osjećaj koji žene imaju kada ne nose grudnjak. Sada imam između 52 i 54 kilograma i nosim veličinu 2 do 4 - kaže Diana. Njezin suprug Brett Ringo (33), časnik u mornarici, je u početku bio zabrinut zbog korzeta no u međuvremenu se naviknuo. 

- Tražio sam ju da ode kod liječnika, on joj je rekao da je sve u redu. Mislim da nije otišla predaleko i dogovorili smo se da neće dalje mršavjeti - kaže Brett. 

- Nosim korzet gotovo stalno i onda kada smo suprug i ja intimni. Neki ljudi u mene bulje i ogovaraju me. Neki misle da nisam dobar primjer za njihovu djecu. No moj posao nije da se brinem za njihovu djecu, to moraju oni - kaže Diana. Dodaje kako jede sve, ali jednostavno ne može posjeti puno.  

Corseter Mum Shrinks Waist To 18 Inches


- Mogu normalno disati. Ne mislim uklanjati rebra. Nošenje korzeta mi je važno jer se osjećam dobro - kaže Diana, piše Mirror.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...
PUŽ MUŽ VADI ROGE VAN!

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...

Dežurni liječnik zasukao je rukave i pokušao ih je 'evakuirati', no spašavanje je propalo. Pokušali su i druge tehnike, a da stvar bude gora, muškarcu je partnerica u uretru ugurala i kapaljku!

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...
FOTOGALERIJA

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...

Svi su išli po kuru C vitamina na njezin štand u Zagrebu. Pet godina nakon toga Kristina Mandarina vozi Ferrarije u Dubaiju. Imala je i nekoliko estetskih operacija. Mnogi je i ne prepoznaju
Slovenac osvojio 60 milijuna  na lutriji. Uplatio  putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini
SRETNIK IZ SUSJEDSTVA

Slovenac osvojio 60 milijuna na lutriji. Uplatio putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini

U 33. kolu igre Eurojackpot izvučeni su brojevi 2, 3, 6, 15, 35 – 1, 3 koji su igračima iz Njemačke i Slovenije donijeli dobitak u iznosu od 60.000.000 eura.