Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

O zašto si Romeo? Tinejdžer provalio u zatvor da vidi bivšu

None Foto: Google Maps

Mladić je provalio u zabranjeno područje jer je htio nagovoriti bivšu djevojku da promijeni mišljenje i nastavi biti u vezi s njom. Uspio je doći do njenog prozora na prvom katu

Njemački tinejdžer jučer se popeo preko zatvorskog zida koji je visok četiri metra kako bi došao do prozora s rešetkama iza kojeg se nalazi djevojka u koju je zaljubljen, javlja BBC.

POGLEDAJTE VIDEO:

Mladić (18) je bio polugol kako bi izbjegao zapetljavanje u bodljikavu žicu, a kad je odbio sići sa zida, vatrogasci su ga morali spuštati ljestvama. Čekaju ga optužbe za kriminalno djelo neovlaštenog ulaska na zemljište zatvora.

DESET GODINA JE ŽIVIO SAM Romeo i Julija: Najusamljeniji žabac na svijetu ima 'djevojku'

Njegova djevojka je navodno prekinula s njim prije nego što je provalio u zatvor.

- Mladić je provalio u zabranjeno područje jer je htio nagovoriti bivšu djevojku da promijeni mišljenje i nastavi biti u vezi s njom. Uspio je doći do njenog prozora na prvom katu - izjavila je glasnogovornica zatvora za mlade u njemačkom gradu Vechta u Donjoj Saksoniji.

SPAŠAVA VRSTU Žabac Romeo godinama doziva Juliju: 'Tražim srodnu dušu...'

Navodno se prvo popeo na uličnu svjetiljku, potom na zid, tako da je sada bodljikava žica i na uličnoj rasvjeti oko područja zatvora.

Ostaje nejasno zašto mladić nije došao djevojci u posjetu, bilo bi mu jednostavnije. Možda je i htio završiti u medijima.

Komentari (9)
  • Ovog antipatičnog Šarića ste stavljali na svakoj stranici na dnu članka ali je toliko odbojan da nitko nije otvarao link pa ga sada stavljate na sredinu...

    25. 10. 2019,   19:11
  • Sve za ljubav, ali mislim da je on više htio medijsku pažnju.... i dobio je.. :))

    27. 10. 2019,   11:02
  • Mladost ludost...mnogi od nas su radili idiotarije u njegovim godinama🙊🤣

    25. 10. 2019,   19:30