Obavijesti

Viral

Komentari 32

Obišao Europu, a smještaj nije plaćao: 'Spavao sam kod cura'

Obišao Europu, a smještaj nije plaćao: 'Spavao sam kod cura'
1

Anthony koristi Tinder Plus koji mu omogućava odabiranje grada u kojem želi upoznati ljude. Potom kontaktira žene u tom gradu i kod one s kojom najbolje "klikne" obično i odsjedne...

VIDEO

Anthony Bota (25) iz Bruxellesa tvrdi da je prvi čovjek na svijetu koji je proputovao Europu bez da je potrošio i jednog centa. Uspjelo mu je to zahvaljujući Tinderu - mobilnoj aplikaciji za pronalaženje partnera. 

Snalažljivi Bota posjetio je 20 gradova, preko Tindera upoznao je navodno 3000 žena, a smještaj u svom domu pružilo mu je njih dvadesetak. Svoje dogodovštine redovito objavljuje na Instagramu i YouTubeu.

Anthony koristi Tinder Plus, plaćenu verziju aplikacije koja mu omogućava odabiranje grada u kojem želi upoznati ljude. Potom kontaktira žene u tom gradu i kod one s kojom najbolje "klikne" obično i odsjedne. 

U posljednja dva mjeseca putovao je po Belgiji, Nizozemskoj, Njemačkoj, Austriji, Mađarskoj, Poljskoj, Slovačkoj i Češkoj.

- Nisam previše zahtjevan jer, na kraju krajeva, sve što tražim je mjesto gdje mogu prespavati, kaže mladić dodavši kako se najviše voli upoznati sa zgodnom djevojkom, ali svjestan je da to nije uvijek moguće.

Tvrdi da je uspio naći smještaj u kojem je god gradu poželio osim u Beču zbog čega je ubrzo otputovao u svega sat vremena udaljenu Bratislavu. U nekim gradovima proveo je samo dan ili dva, ali tamo gdje bi se stvari s djevojkom dobro odvijale, ostao bi i duže. U Münchenu je, primjerice, ostao pet dana jer je u kući imao bazen, saunu i teretanu, piše Daily Mail

- Nekad spavam s djevojkama kod kojih dolazim, ali često završim i na kauči. Nije bitno kako izgledaju djevojke, najvažnije mi je da me ugoste, kaže Anthony koji najavljuje putovanja izvan Europe. Među prioritetima mu je Novi Zeland jer smatra da su žene tamo liberalnije.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

VIDEO Budale kruže, a on ide ravno: Pogledajte kako je u Zagrebu prošao kružni tok!
NEVJEROJATNA SNIMKA

VIDEO Budale kruže, a on ide ravno: Pogledajte kako je u Zagrebu prošao kružni tok!

ZAGREB Snimku je objavila Facebook stranica Prometne zgode i nezgode. Na njoj se vidi da vozač uopće nije usporio prije kružnog toka na Tuškancu niti je ušao pravilno u njega. Krivim smjerom je samo proletio ravno! Što je najgore, neki ga i brane: 'Pa nije nikoga bilo, ne vidim što je napravio krivo...' Strahuje se da iza tog komentara stoji čovjek koji ima vozačku. Pravu...

'Žene mi zavide, muškarci me se boje. Predobro izgledam i zato sam sama već šest godina...'
BRITANKA IMA PROBLEM

'Žene mi zavide, muškarci me se boje. Predobro izgledam i zato sam sama već šest godina...'

Ljudi misle da ne idem na spojeve jer sam arogantna, ali to nije razlog, jednostavno ne mogu pronaći nikoga jer ovako dobro izgledam. Boje mi se prići, kaže Britanka
VIDEO Jutarnje razgibavanje divljih svinja. Trčali uz prugu u Zagrebu: 'Išli su prema centru'
KUDA IDU DIVLJE SVINJE?

VIDEO Jutarnje razgibavanje divljih svinja. Trčali uz prugu u Zagrebu: 'Išli su prema centru'

ZAGREB - Dvije divlje svinje u petak ujutro snimio je čitatelj 24sata u zagrebačkoj Dubravi. Trčale su uz prugu, prvo su pretrčale Osječku, pa Branimirovu te nastavile svoj put prema centru, rekao nam je čitatelj.