Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Obišao Europu, a smještaj nije plaćao: 'Spavao sam kod cura'

None Foto: Instagram

Anthony koristi Tinder Plus koji mu omogućava odabiranje grada u kojem želi upoznati ljude. Potom kontaktira žene u tom gradu i kod one s kojom najbolje "klikne" obično i odsjedne...

Anthony Bota (25) iz Bruxellesa tvrdi da je prvi čovjek na svijetu koji je proputovao Europu bez da je potrošio i jednog centa. Uspjelo mu je to zahvaljujući Tinderu - mobilnoj aplikaciji za pronalaženje partnera. 

Snalažljivi Bota posjetio je 20 gradova, preko Tindera upoznao je navodno 3000 žena, a smještaj u svom domu pružilo mu je njih dvadesetak. Svoje dogodovštine redovito objavljuje na Instagramu i YouTubeu.

Anthony koristi Tinder Plus, plaćenu verziju aplikacije koja mu omogućava odabiranje grada u kojem želi upoznati ljude. Potom kontaktira žene u tom gradu i kod one s kojom najbolje "klikne" obično i odsjedne. 

U posljednja dva mjeseca putovao je po Belgiji, Nizozemskoj, Njemačkoj, Austriji, Mađarskoj, Poljskoj, Slovačkoj i Češkoj.

- Nisam previše zahtjevan jer, na kraju krajeva, sve što tražim je mjesto gdje mogu prespavati, kaže mladić dodavši kako se najviše voli upoznati sa zgodnom djevojkom, ali svjestan je da to nije uvijek moguće.

Tvrdi da je uspio naći smještaj u kojem je god gradu poželio osim u Beču zbog čega je ubrzo otputovao u svega sat vremena udaljenu Bratislavu. U nekim gradovima proveo je samo dan ili dva, ali tamo gdje bi se stvari s djevojkom dobro odvijale, ostao bi i duže. U Münchenu je, primjerice, ostao pet dana jer je u kući imao bazen, saunu i teretanu, piše Daily Mail

- Nekad spavam s djevojkama kod kojih dolazim, ali često završim i na kauči. Nije bitno kako izgledaju djevojke, najvažnije mi je da me ugoste, kaže Anthony koji najavljuje putovanja izvan Europe. Među prioritetima mu je Novi Zeland jer smatra da su žene tamo liberalnije.
 

Komentari (32)
  • ako za 20 godina postane stvarno slavan i pun para, ima da ga tuže da ih je silovao :)

    5. 2. 2018,   13:55
  • Cure su gadno zagorele dočim primaju skitnice u krevet.

    5. 2. 2018,   13:41
  • dosjetljiv momak... stvar uopće nije nemoguća misija u današnje doba društvenih mreža... čudi me jedino da tvrdi da je PRVI takav... a možda jadan živi samo u zabludi

    5. 2. 2018,   13:32