Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Objavio fotku neuredne sobe: 'Tvoja kćer je amater, vidi ovo'

None Foto: Twitter

Ovo je potpuno neprihvatljivo. Imaš skoro 19 godina i dosta mi je. Nije me briga hoćeš li to počistiti. Stvarno me ovo ljuti - napisao je Nicky Campbell, komentator na BBC-u

Voditelj na BBC televiziji odlučio je sa svijetom podijeliti fotografiju sobe svoje kćeri (19). Isfrustriran time koliko mu je kćer neuredna, htio ju je posramiti pred svijetom, no ispalo je da kćer ni nema toliko neurednu sobu... Naprem djece ostalih korisnika Twittera. 

- Ovo je potpuno neprihvatljivo. Imaš skoro 19 godina i dosta mi je. Nije me briga hoćeš li to počistiti. Stvarno me ovo ljuti - napisao je BBC-om Nicky Campbell i objavio fotografiju sobe svoje kćeri. 

No, ubrzo su mu se počeli javljati i drugi roditelji. Neki su čak napisali da je kćer "amater" i fotografijom pojasnili što očito znači biti profesionalac neuredne sobe.

- Rado ću se zamijeniti. Ja uzmem tvoju kćer (19), a ti mog sina (22), studenta medicine koji je doma bio "par minuta" - napisala je korisnica Louise. 

- Nisi samo ti, Nicky - uz fotografiju sobe svog djeteta je napisao komentator Jon.

- Odbijam očistiti ili urediti sobu dok ona ovako živi - komentirala je jedna majka. 

- Prihvaćam ponudu i povisujem ju (ovo nije photoshop) - napisala je Lindsay, referirajući se na pravila popularne kartaške igre. 

- Hoćeš reći da ne postane bolje? - napisala je Kerry. 

Komentari (34)
  • bilo bi pametnije da su se roditelji ,,pohvalili,,svojim odgojem svoje djece ,kako su ih odgajali od malena takovi su danas,imamo u susjedstvu susjedu koja je fakultetski obrazovana i nedugo udata i majka ,ne zna kuhati ,nikada nije svoju sobu počistila ,ne zna uključiti perilicu ,odnosno na kojem programu se pere bijeli i na kojem šareni veš ,majka joj svaki dan kuha ručak i nosi u stan i kupa joj bebu(6mj.staru)obavezno sa kolegicama odlazi u šoping i tada opet uskače mama i tko je onda kriv za to ,naravno mama ,odnosno roditelji......odgoj dolazi od kuće.....

    20. 6. 2019,   07:32
  • Konkurencija je žestoka i u ovom "sportu" 😠🤔.

    20. 6. 2019,   07:45
  • sve bih ja to uzeo i bacio kroz prozor i krevet i ormar.spavaj na podu.sramota

    20. 6. 2019,   08:04