Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Objavio je slike s godišnjeg, to ga je koštalo čak 157.000 kuna

None Foto: Facebook/Justin Miller

Britanac Justin Miller (40) je htio prevariti turističku agenciju. Tvrdio je da je zbog loše hrane i higijene u hotelu dobio proljev, da je povraćao i da je imao temperaturu

Britanac Justin Miller (40) pokušao je prevariti turističku agenciju Tui i izvući od  njih novac. Na kraju je sud odlučio da Miller mora platiti 19.025 funti (oko 157.000 kuna).

Miller je, naime, tvrdio da se otrovao tijekom odmora u Zelenortskoj Republici odnosno maloj otočnoj državi na istoimenom otočju u sjevernom dijelu Atlantskog oceana, oko 600 km od najzapadnijeg dijela afričke obale.

Foto: Facebook/Justin Miller

Miller je tvrdio da je zbog loše higijene i pokvarene hrane u hotelu koji je bukirao preko agencije dobio proljev, da je povraćao i da je imao temperaturu. No Tui je sve oborio na sudu.

Na Millerovom Facebooku su pronašli fotografije koje pokazuju da je u vrijeme dok je tvrdio da je bio bolestan uživao u pivu.

Foto: Facebook/Justin Miller

- Malo pive prije nego banda dođe - napisao je uz objavljenu fotografiju. Također objavio je još jednu i to iz kineskog restorana.

Foto: Facebook/Justin Miller

- Najbolja kineska hrana koju sam ikada probao - napisao je na Facebooku. Iz turističke agencije su prikupili njegove fotografije s Facebooka i predali ih sudu uz obrazloženje da fotografije prikazuju nešto posve drugo od onog što je muškarac rekao, te kako ih pokušava prevariti. Sud je uzeo fotografije kao valjani dokaz i Milleru dosudio kaznu, piše Mirror. 

 

Komentari (19)
  • A što drugo očekivati od lika kojem palma raste iz glave :))

    10. 1. 2019,   12:34
  • Kako je lepo biti glup......

    10. 1. 2019,   13:01
  • To na našim sudovima ne bi išlo. Trebalo bi barem 4 ročišta u 6 godina da se utvrdi da nema dokaza.

    10. 1. 2019,   13:45