Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Sakupljaj kupone u 24sata i uz malo sreće osvoji Peugeot 208

None Foto: Promo

Svaki dan ćemo u tiskanom izdanju 24sata objavljivati nagradne kupone. Sakupi deset kupona i uz malo sreće osvoji sjajni Peugeot 208, koji oduševljava dizajnom i fascinira performansama

U petak krećemo s novom nagradnom igrom u kojoj uz samo deset kupona iz tiskanog izdanja 24sata možete osvojiti fantastičan Peugeot 208.

Već na prvi pogled Peugeot 208 osvaja svojim dinamičnim stilom, uz još više agresivnosti i elegancije. Gradski kompakt pun osobnosti i sofisticiranog stila, Peugeot 208 nudi moderne sportske linije dinamičkih proporcija i usklađenog stila prepunog modernih detalja. Prednji kraj oštrijih linija odaje snagu i preciznost. Prednja maska sad je veća, s više karaktera, savršeno uklopljena u mišićavi branik.

Peugeot 208 oduševljava svojim dizajnom, fascinira svojim performansama i ulijeva povjerenje svojim visokim stupnjem sigurnosti. Kompaktniji i lakši, ambiciozno djelo inženjera omogućilo je smanjenje ukupne mase, u korist niže potrošnje i pasivne sigurnosti u automobilu. Uz integraciju mnogih sustava pomoći u vožnji (ESP sustav u seriji na svim nivoima), razina sigurnosti i udobnosti značajno je porasla.

Foto: Promo * Fotografija je ilustrativnog karaktera

Od petka, 7. lipnja, do nedjelje, 16. lipnja svaki dan u 24sata objavljivat će se po jedan nagradni kupon. Kupone će čitatelji izrezivati i skupljati te će tijekom deset dana sakupiti ukupno deset kupona. U ponedjeljak, 17. lipnja i utorak, 18.lipnja 2019. bit će objavljen po jedan joker kupon koji zamjenjuje po jedan propušteni kupon. Joker kuponi su različiti.

U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi čitatelji – kupci 24sata koji tijekom nagradne igre sakupe deset nagradnih kupona (ili devet nagradnih kupona + joker kupon ili osam nagradnih kupona + dva joker kupona), ispune ih traženim podacima i pošalju na adresu: P.P. 552, 10001 Zagreb s naznakom 24sata nagradna igra – Osvoji Peugeot 208. Niti jedna pristigla kuverta koja u sebi sadrži deset kupona od kojih su minimalno dva ista ili osam različitih kupona i dva ista joker kupona koji zamjenjuju propuštene kupone neće biti prihvaćena i neće sudjelovati u nagradnoj igri.

U bubanj za izvlačenje ulaze sve kuverte s kuponima koje su pristigle na gore navedenu adresu do ponedjeljka, 1. srpnja 2019., do 9 sati. Nagrada će se istog dana iza 10 sati javno izvlačiti u prostorijama redakcije 24sata uz nadzor tročlane komisije i prisustvo javnog bilježnika.

Pravila o korištenju osobnih podataka:

Sudjelovanjem u Nagradnoj igri “Osvoji Peugeot 208“, koja se održava u jednom kolu od 7. 6. do 16. 6. 2019., kao sudionik i davatelj osobnih podataka izričito pristajem i slobodnom voljom ustupam podatke iz kupona (ime, prezime, adresa stanovanja, adresa elektroničke pošte i telefonski broj/broj mobilnog telefona) trgovačkom društvu 24sata d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Oreškovićeva 6H/1, kao voditelju obrade osobnih podataka. Navedene će podatke trgovačko društvo 24sata d.o.o. obrađivati u svrhu slanja Informacija davatelju osobnih podataka o proizvodima i uslugama trgovačkog društva 24sata d.o.o., i to putem pošte, elektroničke pošte, pozivom i/ili SMS-om. Želimo napomenuti da imate pravo povući ovu danu privolu u bilo kojem trenutku u cijelosti ili djelomično, na način da o tome obavijestite voditelja obrade ili njegova zastupnika u pisanom obliku na adresu (Oreškovićeva 6H/1, Zagreb), e-mailom (marketing@24sata) ili usmenim putem. Po primitku izjave o povlačenju privole, 24sata d.o.o. kao voditelj obrade će pisanim putem potvrditi primitak, a osobni podaci koji su obuhvaćeni izjavom o povlačenju više se neće obrađivati počevši od datuma povlačenja privole. Treba napomenuti kako će sve obrade i/ili prijenosi učinjeni do datuma povlačenja privole i dalje ostati pravno valjani.

Komentari (4)
  • Namjestaljke i navlakuse za naivne kao i sve u hrv-bosni-erceg

    11. 6. 2019,   15:35
  • Stvarno idiotarija se može pročitat u komentarima! Vidi njega, on igra i sve šta dobije je poziv na pretplatu!!! Tako zvuči osoba koja je sve u životu dobivala samo da ne plače. Pa zamisli koliko bi nas tako moglo razmišljat. Od nas par tisuća dobije se samo 1 (JEDAN) auto!!! I naravno, ako to nisi ti i tebi slični onda je odma namišteno! Dabogda ti dobio pa neka te onda pitaju komu si i koliko dao da izvuku tu tvoju kovertu!

    14. 6. 2019,   23:32