Obavijesti

Viral

Komentari 14

Od ponedjeljka: Osvojite sjajni Renault Clio samo uz 24sata

Od ponedjeljka: Osvojite sjajni Renault Clio samo uz 24sata
4

Sakupljaj nagradne kupone iz svojih omiljenih novina pa u samo deset dana osvoji fantastični automobil Renault Clio, koji je izražajan i profinjen, a odlikuje ga, osim toga, elegantno i prostrano okruženje

VIDEO

Nastavljamo s nagradnim igrama, a već od ponedjeljka možete početi sakupljati kupone za Renault Clio.

Kad svoja jutra započnete s Renault Clijem, svaki se dan iznova zaljubite. Njegove senzualne obline ističu se u gomili, a svjetlosni potpis čini ga privlačnijim nego ikad prije. Ni jedan automobil u njegovoj klasi nema toliko osobnosti. Zahvaljujući personalizaciji unutarnjeg i vanjskog izgleda, možete ga dizajnirati prema vlastitim željama. S Clijem je svaki dan uzbudljiviji od prethodnog.

Od ponedjeljka, 29. listopada, do četvrtka, 8. studenog, svaki dan u 24sata objavljivat će se po jedan nagradni kupon. Kupone će čitatelji izrezivati i sakupljati te će tijekom 10 dana sakupiti ukupno 10 kupona. Po jedan joker kupon koji zamjenjuje po jedan propušteni kupon bit će objavljen 9. i 10. studenog. Joker kuponi su različiti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi čitatelji 24sata koji tijekom nagradne igre sakupe 10 nagradnih kupona (ili devet nagradnih kupona + joker kupon ili osam nagradnih kupona + dva joker kupona), ispune ih s traženim podacima i pošalju na adresu P.P. 923, 10001 Zagreb s naznakom 24sata nagradna igra “Osvoji sjajni Renault Clio Intens”.

Nijedna pristigla kuverta koja sadrži 10 kupona od kojih su minimalno dva ista ili osam različitih kupona i dva ista joker kupona koji zamjenjuju propuštene kupone neće sudjelovati u nagradnoj igri. U bubanj za izvlačenje ulaze sve kuverte s kuponima koje su pristigle na navedenu adresu do četvrtka, 22. studenog 2018., do 9 sati. Nagrada će se istog dana javno izvlačiti u prostorijama redakcije 24sata uz nadzor tročlane komisije i prisutnost javnog bilježnika nakon 10 sati.

Pravila korištenja osobnih podataka

Sudjelovanjem u Nagradnoj igri „Osvoji sjajni Renault Clio Intens“ koja se održava u jednom kolu, od 29.10. do 10.11.2018. kao sudionik i davatelj osobnih podataka izričito pristajem i slobodnom voljom ustupam podatke iz kupona (Ime, prezime, adresa stanovanja, adresa elektroničke pošte i telefonski broj/broj mobilnog telefona) trgovačkom društvu 24sata d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Oreškovićeva 6H/1, kao voditelju obrade osobnih podataka. Navedene će podatke trgovačko društvo 24sata d.o.o. obrađivati u svrhu slanja Informacija davatelju osobnih podataka o proizvodima i uslugama trgovačkog društva 24sata d.o.o., i to putem pošte, elektroničke pošte, pozivom, i/ili SMS-om.

Želimo napomenuti da imate pravo povući ovu danu privolu u bilo kojem trenutku u cijelosti ili djelomično, na način da o tome obavijestite voditelja obrade ili njegovog zastupnika u pisanom obliku na adresu [Oreškovićeva 6H/1, Zagreb), e-mailom [marketing@24sata] ili usmenim putem.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

VIDEO Dalmatinski Spiderman spustio se niz zgradu: 'Možda se nečiji muž ranije vratio doma...'
POTEZOM NASMIJAO INTERNET

VIDEO Dalmatinski Spiderman spustio se niz zgradu: 'Možda se nečiji muž ranije vratio doma...'

HRVATSKA - Nižu se reakcije na snimku starijeg gospodina koji se spušta niz zgradu na ne baš uobičajen način. Objava na popularnoj Instagram stranici "Dnevna doza prosječnog Dalmatinca" je u kratkom roku prikupila na stotine 'lajkova' i komentara, a starijeg gospodina su neki s razlogom prozvali - Dalmatinski Spiderman. "Možda je muž ranije došao doma", "Barem ima gaće na sebi", "Bježi od svoje kuće i ukućana", "Išao je viriti susjedu koja se presvlači", samo su neki od komentara. Što ga je nagnalo da se na ovaj način spušta niz zgradu vjerojatno nećemo doznati, ali ima onih koji krivca vide u južini.

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu
Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje
Terapija vakuumskim čašicama

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje

Cupping blagotvorno djeluje na bolove koštano-mišićnog sustava. Vlastite obrambene snage koje tijelo izlučuje u pripremi za ozljedu djeluju lokalno na posljedicu bolesti tako da se tegobe smanje