Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pogledajte: Tinejdžerski tulum je uništio cijelo susjedstvo!

None Foto: Blitz 5

Pogledajte trailer ove urnebesne komedije od redatelja Hangovera čija je hrvatska premijera danas. Na 24sata.hr osvojite ulaznice za film u multipleksima Cinestar

Želio sam jednu noć biti cool. Želio sam da me cure primijete. A onda su stvari izmakle kontroli. Kuća je ruševina. Izgleda kao poprište rata, a ne kao susjedstvo u kojem smo odrasli

Teško je reći što je prouzročilo toliku štetu - požar, ili helikopteri koji su se trudili ugasiti ga. Ali, bijesni trgovac drogom sigurno snosi velik dio odgovornosti. Naravno, on je samo pokušavao preoteti vrtnog patuljka od tinejdžera koji su ga ukrali i nisu imali pojma kolika mu je vrijednost. Samo su željeli maskotu za zabavu koju su isplanirali tako da ih povijest zabilježi. Samo vam je jedanput 17. rođendan, zar ne? Stoga je moguće da je šteta uglavnom njihova.

Dobro je da je to samo mašta - snimljena tako da izgleda stvarno, nova komedija Projekt X inspirirana je pričama stvarnih grupa ljudi koji su se oteli kontroli i završili u kaosu.

Producent Todd Phillips kaže: 

Sve je počelo čudno, kao eksperiment. Sjedili smo i pričali o zabavama kojih se sjećamo i pokušali osmisliti tu vibru, ton, priču za film. I bilo je zabavno.

Priča za film Projekt X priča je o trojici prijatelja koji slave 17. rođendan jednoga od njih pripremajući zabavu koja će nadmašiti sve ostale. Loše odluke i nesretni izbori - i zabava se izmakne kontroli. 

Phillips objašnjava:

Ovo je zapravo film o anonimcima koje nitko ne primjećuje, nemaju čak ni nadimke. Nevidljivi su. Mislim da se tako osjeća većina srednjoškolaca - osim sportaša i šmokljana.

Project X- film koji ne smijete propustiti! Zabava je zagarantirana!

"Ja sam Thomas Kub. Danas mi je rođendan. Navratite." – od danas u kinima diljem Hrvatske!

Nagradna igra

Prvih troje koji pošalju SMS s ključnom riječi PROJECTX nakon 15.00 sati zajedno sa svojim podacima (ime, prezime, adresa) na broj 61024(0,84 kn za t-mobile i vip, te 0,82 kn za Tele2) osvajaju dvije ulaznice za film.

NAPOMENA: Film ne igra u Cinestar multipleksima u Zadru i Šibeniku