Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Od 'ružnog pačeta' do modela: 'Dao sam otkaz i počeo živjeti'

None Foto: screenshot/instagram

Obzirom da sam radio dugo u financijskom sektoru, raditi s kreativnim ljudima i putovati po svijetu je stvarno osvježenje. Imao sam sreće što sam došao u ovu profesiju, kaže Gwylim

Gwilym Pugh je već s 21 godinom osnovao vlastitu tvrtku za životno osiguranje. Radio je od doma zbog čega se udebljao. 

No, danas 33-godišnjak iz Walesa promijenio je svoj životni stil iz temelja te postao model, zbog čega je počeo raditi i s Davidom Beckhamom. 

Iako mu je bio vrlo uspješan u svom poslu, Gwilym nije bio zadovoljan sa svojim izgledom. 

- U to vrijeme sam imao višak kila, radio sam 12 sati na dan, a zbog ozljeda koje sam imao zbog sporta nisam se mogao kretati. Posao je išao dobro, ali sam odlučio da trebam reda u životu i ponovno krenuti sa zdravim životom - rekao je za Mirror

- Osnovao sam bend sa svojim prijateljem, zvali smo se Magic Rooster Brothers. Bili smo folk country bend i u to vrijeme sam počeo puštati bradu, što mi je preporučio moj frizer. Rekao mi je ako sviram u country bendu da obavezno trebam imati bradu - objasnio je Gwilym. 

Odlučio je prestati naručivati hranu i pazio na prehranu, no najveća promjena je bila kada je prestao sa svojim poslom. 

- Najbolja stvar za moje zdravlje je bilo upravo to - prestati sjediti za računalom 10 sati dnevno - objašnjava te dodao kako je prošlo oko 5 godina dok nije došao do svoje najbolje figure, a da je dnevno imao zadatak napraviti 15.000 koraka. Upravo je sama aktivnost, odnosno barem hodanje, kao i zdrava prehrana, bilo dovoljno da postigne bolji životni standard. 

Tvrdi kako mu je u cilju najviše pomogao Instagram gdje su ga primijetili modni agenti koji su mu ponudili posao modela. 

Prve njegove fotografije su uključene u katalog 100 Beards

Od tada je postao model za AMCK Models, radio je na kampanji za Vans, Bud Light, Diesel te zajedno s Davidom Beckhamom za Haig Club whiskey projekt. 

Trenutno je i ambasador za Beckhamov brend za muško uljepšavanje, House 99. 

- Obzirom da sam radio dugo u financijskom sektoru, raditi s kreativnim ljudima i putovati po svijetu je stvarno osvježenje. Imao sam sreće što sam došao u ovu profesiju, no trudim se da me sve to ne zanese, a moja me djevojka puno podupire i ima razumijevanja - istaknuo je Gwilym. 

Komentari (38)
  • Nešto ne klapa...obrve, nos...pa ni uši nisu iste između dvije slike.

    18. 2. 2018,   08:15
  • Grozna mu je ova brada.

    18. 2. 2018,   09:37
  • Nije nikakav frajer...idu mi na K te bradurine!

    18. 2. 2018,   08:50