Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Odbio joj platiti večeru od 110 eura pa mu pokazala pravo lice

Nakon što ga je odbila mladić joj je odgovorio da je on student, a ne njezin sponzor, na što mu je  poručila da džentlmeni uvijek plaćaju, napisao je korisnik Reddita

Bila je šokirana što sam je pustio da plati svoj račun. Nije ništa rekla tada, no po njezinom izrazu lica shvatio sam da je bijesna. Obično platim račun za obje strane, no ja sam student i radim 60 sati tjedno kako bih platio za hranu, knjige i slično. Očito si ne mogu priuštiti 110 eura za njezinu hranu.

Pozvao sam je ponovno van da joj se ispričam za prošli put i nadao se da možemo otići na neko jeftinije mjesto, no kao što vidite, rezultati su bili vrlo loši..., napisao je korisnik Reddita i podijelio iskustvo sa spoja s djevojkom.

Djevojka ga je odbila jer nije htio platiti njezinog jastoga i vino koji su koštali 110 eura dok je on jeo carbonaru i pio pivo što je koštalo 17,50 eura.

Nakon što ga je odbila mladić joj je odgovorio da je on student, a ne njezin sponzor, na što mu je poručila da džentlmeni uvijek plaćaju i da je on valjda gay.

Komentari (255)
  • vidite li vi sliku ili video?

    8. 1. 2019,   15:03
  • samo lajbeki i dudeki ženama plaćaju kave, večere, pića kupuju skupe poklone i neznam ti ja što....ljubav i poštovanje se nemože kupiti...a muški pogotovo oni bogati nikako da shvate da žene ne vole njih nego njihov novac i bogatstvo....i ja nikad nebi i nikad neću platiti ženi da me voli ili za sex..toliki papčina nisam..jednostavno moj ego mi to ne dopušta previše držim do sebe i onoga što imam....

    8. 1. 2019,   16:40
  • Kada netko drugi plača onda jede najfinaja jela,a kod kuce jede jaja na oko.

    8. 1. 2019,   15:39