Obavijesti

Viral

Komentari 0

Odlične nagrade: Osvoji bon u Sparu u vrijednosti 1000 kuna

Odlične nagrade: Osvoji bon u Sparu u vrijednosti 1000 kuna
1

U ČETVRTAK Samo jedan nagradni kupon iz tiskanog izdanja 24sata i malo sreće potrebno vam je da osvojite bon za Spar u vrijednosti 1000 kuna za jesenski shopping

VIDEO

Ponovno se igramo s vama, a u četvrtak vas očekuje novo nagradno kolo u kojem uz pomoć samo jednoga kupona možete osvojiti bon za Spar u vrijednosti 1000 kuna.

Od četvrtka, 4. listopada, do srijede, 10. listopada 2018., na dan odvijanja pojedinog nagradnoga kola, objavljivat će se po jedan nagradni kupon. U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi čitatelji – kupci 24sata koji tijekom nagradne igre sakupe jedan nagradni kupon, ispune ga traženim podacima i  pošalju na adresu: Sto pedeset drugo kolo – p.p. 923 10 001 Zagreb s naznakom Nagradna igra 24sata “Ove jeseni do odličnih nagrada – Spar bon“.

Nakon bona čitatelje očekuju još dva nagradna kola - u subotu mogu osvojiti mobitel Alcatel 5, a sljedeće srijede mogu se igrati za gorivo u vrijednosti 1000 kuna. U bubanj za izvlačenje ulaze sve kuverte s kuponima koje su pristigle na gore navedenu adresu do 18. listopada do 9 sati, a istog dana poslije 10 sati nagrada će se javno izvlačiti u prostorijama redakcije 24sata.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pravila korištenja osobnih podataka

 

Sudjelovanjem u Nagradnoj igri „Ove jeseni do odličnih nagrada“ koja se održava u tri kola, od 4.10. do 10.10. kao sudionik i davatelj osobnih podataka izričito pristajem i slobodnom voljom ustupam podatke iz kupona (Ime, prezime, adresa stanovanja, adresa elektroničke pošte i telefonski broj/broj mobilnog telefona) trgovačkom društvu 24sata d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Oreškovićeva 6H/1, kao voditelju obrade osobnih podataka. Navedene će podatke trgovačko društvo 24sata d.o.o. obrađivati u svrhu slanja Informacija davatelju osobnih podataka o proizvodima i uslugama trgovačkog društva 24sata d.o.o., i to putem pošte, elektroničke pošte, pozivom, i/ili SMS-om.

Želimo napomenuti da imate pravo povući ovu danu privolu u bilo kojem trenutku u cijelosti ili djelomično, na način da o tome obavijestite voditelja obrade ili njegovog zastupnika u pisanom obliku na adresu [Oreškovićeva 6H/1, Zagreb), e-mailom [marketing@24sata] ili usmenim putem.

Po primitku izjave o povlačenju privole, 24sata d.o.o. kao voditelj obrade će pisanim putem potvrditi primitak, a osobni podaci koji su obuhvaćeni izjavom o povlačenju se više neće obrađivati počevši od datuma povlačenja privole. Valja napomenuti, kako sve obrade i/ili prijenosi učinjeni do datuma povlačenja privole i dalje će ostati pravno valjani.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Salon u Požegi nudi besplatne tetovaže Plenkovića na prsima: 'Već sam dogovorio 4 termina'
'LJUDI MISLE DA JE PATKA'

Salon u Požegi nudi besplatne tetovaže Plenkovića na prsima: 'Već sam dogovorio 4 termina'

Iako se radi o neobičnoj ponudi, postoje oni koji su zainteresirani doživotno na koži nositi predsjednika HDZ-a

Donosimo pravila nagradne igre “Osvoji ljetovanje za cijelu obitelj”
NAGRADNA IGRA

Donosimo pravila nagradne igre “Osvoji ljetovanje za cijelu obitelj”

Od 22. travnja do 26. travnja čitatelji tiskanog izadanja 24sata moći će sakupiti kupone i osvojiti odmor za cijelu obitelj.
Pravila SMS natječaja za pretplatnike „Osvoji vrećicu za reciklažu"
NAGRADNI NATJEČAJ

Pravila SMS natječaja za pretplatnike „Osvoji vrećicu za reciklažu"

Pretplatnici tiskanog izadnja 24sata u ponedjeljak 22. 4. imat će priliku osvojiti vrećicu za reciklažu.