Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

On je 'najispirsaniji' čovjek na svijetu, penis je bušio 278 puta

None Foto: Reuters 6

Rolf Buchholz, 60-godišnjak iz Njemačke, sve je osim uobičajenog 60-godišnjaka. On je, naime, čovjek s najviše piercinga na svijetu, a zasad se može pohvaliti s njih 450. I ne misli stati...

Ponajveća zvijezda Briselske tattoo konvencije i ove je godine bio Rolf Buchholz, 60-godišnji Nijemac koji već godinama u alternativnim krugovima ima status zvijezde. Njegovoj je tijelo naime prekriveno brojnim tetovažama, pomoću implantanata si je 'nabio' rogove, a najpoznatiji je po brojnim piercinzima. Ima ih, naime, 450. 

Foto: Reuters

TETOVIRAN I OPERIRAN 'Kad me žene pitaju zašto, ja ih pitam zašto boje kosu i nokte'

Još je šokantnije to da se čak 278 piercinga nalazi na njegovom penisu, ali Buchholz kaže da mu to ne utječe na seksualni život. 

- Naravno da nemam takvih problema. Da ih je bilo, već bi se ja davno riješio piercinga na spolovilu, rekao je Buchholz za The Sun

2019 International Brussels Tattoo Convention in Brussels | Autor: YVES HERMAN Foto: YVES HERMAN

On inače radi za jednu telekomunikacijsku tvrtku u Njemačkoj, a zbog svojeg je izgleda, kaže, imao jedan jedini problem u životu.

Bilo je to, objasnio je, na provjeri u zračnoj luci u Dubaiju. Tada je poslan na dodatni pregled zbog straha da se bavi crnom magijom, što su mu priznali i zaposlenici securityja u zrakoplovnoj luci. 

Komentari (112)
  • Hehehe "Ovo" ne smije blizu aerodroma i magneta...

    12. 11. 2019,   12:59
  • Po mom mišljenju, ovo mu nije baš najpametnije. Ne znam da li se netko slaže?

    12. 11. 2019,   12:59
  • A gdje je slika penisa

    12. 11. 2019,   15:41