Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Osvojila 289 milijuna kuna no ostaje raditi u zatvoru

None Foto: P./E.

Majka dvoje djece prije šest godina bila je pred bankrotom, a danas je multimilijunašica. Još ne zna što će s novcima no neće dati otkaz na poslu

Majka dvoje djece iz New Yorka preko noći je postala milijunašica osvojivši na lotu Jacpot od 289 milijuna kuna. Garina Fearon (34) unatoč iznenadnom bogatstvu ostala je raditi kao čuvarica u zloglasnom zatvoru Rikers Island. Garina loto igra svakih šest mjeseci, a ovog puta zabunom je kupila pogrešan listić za igru 'Mega Millions' te uopće nije znala da je osvojila novac iako je gledala izvlačenje brojeva. Vraćajući se prošlog ponedjeljka s posla na autobusnoj stanici je izvukla listić i pročitala brojeve.
- Ugledala sam brojeve i počela trčati s jedne strane ulice na drugu i vrištati  - kaže Garina. Prvo će, kaže, razgovarati sa svojim šefovima jer ne želi dati otkaz iako će biti jedina multimilijunašica u zatvoru.
- Uzet ću par slobodnih dana, no ne želim dati otkaz - kaže i dodaje da prema zatvoru osjeća odanost jer ju je spasio prije šest godina. Ostala je sa samo 120 kuna u džepu i morala je proglasiti bankrot. Od propasti ju je spasio posao u zatvoru. No stvari su i dalje krenule po zlu jer su joj provalili u stan i odnijeli sve što je imala. Prvo što će napraviti s novcima je da će bolesnoj mami koja živi na Jamajki kupiti kuću. Osim toga, nema pojma što će s novcem.
- Ne znam ništa o ovolikoj količini novca - kaže.

Komentari (2)
  • *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

    25. 9. 2010,   12:57
  • sretno s lovom!

    25. 9. 2010,   12:57