Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Osvojio bon od 25.000 kuna: To mi je prva nagrada u životu

None Foto: Borna Filic/PIXSELL

Dobitnik iz Virovitice kaže da 24sata čita svaki dan. Novine kupuje godinama, a najdraže su mu zbog formata i, kako kaže, najboljih informacija i priča

Nagrada u Contyju me razveselila. Iako nemam što urediti u domu, sigurno će poslužiti, rekao nam je Ivan Petrović iz Virovitice.
Kupone šalje godinama, ali bon od 25.000 kuna mu je prva nagrada u životu. 

- Zadovoljan sam nagradom. Ne znam još što ću opremiti. Conty plus nudi mnoga rješenja pa ću još pogledati cijeli asortiman i nakon toga odlučiti - govori Ivan Petrović koji je vjerni čitatelj 24sata već godinama.

Foto: Borna Filic/PIXSELL

Svoje najdraže novine prelista svaki dan, a čita ih zbog malog formata i, kako kaže, najboljih i najzanimljivijih priča.

- Uživam u čitanju. Priče su zanimljive, a i križaljke su odlične. Volim ih rješavati - priznaje Ivan. Dodao je kako će i dalje igrati nagradne igre 24sata.

Foto: Borna Filic/PIXSELL

- Kupone ću slati i dalje. Možda mi se opet posreći pa dobijem i neki automobil. To bi me najviše razveselilo - rekao je dobitnik. 

Conty plus nudi robu po izboru – repromaterijal za izradu namještaja, uslugu rezanja i obrade pločastog materijala te okov.

Komentiraj, znaš da želiš!