Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Osvojio je milijune, a po novac došao s maskom iz horor filma!

None Foto: Twitter

Da se dobitnici na preuzimanju dobitka pojavljuju u maskama je praktički uobičajena praksa u karipskim državama. Ponajviše dobitinici žele zaštititi svoj identitet zbog velike stope kriminala te se boje da će biti ucjenjivani

Jamajkanac A. Cambell osvojio je u studenom prošle godine na lutriji više od 158 milijuna jamajčanskih dolara, što je nešto više od milijun američkih dolara, a na službenom preuzimanju dobitka došao je noseći - poznatu masku iz filma 'Vrisak'.

Navodno je tako preuzeo dobitak kako ga nitko od njegove obitelji ne bi tražio da dobitak podijeli, ali zašto baš masku serijskog ubojice iz filma, nije otkrio.

Jamajkanac kaže kako ima svoje malo poduzeće koje će ovim novcem proširiti.

- Obično napišem brojeve na papir s izvlačenja, pojedem nešto i provjerim listić. Pogledao sam ga, otrčao sam u kupaonicu i počeo sam si govoriti: "Dobio sam" - kaže Cambell i dodaje.

- Želim si napraviti lijepu kuću. Uskoro ću ju početi tražiti. Znam s novcem, volim ga kontrolirati. Imam svoj mali posao pa ga planiram povećati, kupiti stan. Volim imati novac - dodao je.

Da se dobitnici na preuzimanju dobitka pojavljuju u maskama je praktički uobičajena praksa u karipskim državama. Ponajviše dobitinici žele zaštititi svoj identitet zbog velike stope kriminala te se boje da će biti ucjenjivani.

Prošle godine u lipnju, jedan muškarac je, također na Jamajci, osvojio gotovo 181 milijun jamajčanskih dolara. Nosio je tada masku emotikona kako ga nitko ne bi prepoznao, piše Daily Mail.

Komentari (25)
  • najbolje da je objavio selfie i šerao status da je postao novopečeni miljunaš

    13. 2. 2019,   08:30
  • Campbell na jamajci kao Knezevic kod nas..

    13. 2. 2019,   09:11
  • Pametan covjek

    13. 2. 2019,   10:49