Obavijesti

Viral

Komentari 0

Osvojite Smoothie Maker i uživajte u zdravim napitcima!

Osvojite Smoothie Maker i uživajte u zdravim napitcima!
3

Smoothie Maker je idealan za sve one koji vode užurban način života i preskaču doručak ili nemaju vremena pojesti dovoljnu količinu voća i povrća dnevno

Smoothie je sok od cijele voćke. Kada se voćka usitni u kašu, zadobiva posebno glatku (engl. smooth) i baršunastu konzistenciju. Pozitivne osobine smoothie-ja su to što sok ne sadrži nikakve koncentrate, nema nikakvih dodataka ili sladila, konzervansa, sredstva za zgušnjavanje ili drugih aditiva Ljeto je pravo doba za istraživanje raznih kombinacija okusa, stoga izaberite glavne sastojke prema vlastitom ukusu i uz Smoothie Maker uživajte u svježim, ukusnim i zdravim sokovima!

Uključite se  u nagradnu igru, osvojite jedan od čak pet Smoothie Makera i ovo ljeto uživajte u zdravim i ukusnim napitcima!

Nagradna igra traje od 27. lipnja u11 sati do 03. srpnja 2013. u 11:00 sati. Na kraju članka na Zdravoj Kravi  pronađite obrazac za prijavu, uključite se u igru i uživajte u super sokovima cijelo ljeto! Na nagradnu igru možete se prijaviti neograničeni broj puta, a pet sretnih dobitnika će biti izabrano putem slučajnog odabira. 

Uključite se OVDJE! Sretno svima! 

Više o nagradi

Smoothie Maker je izuzetno kompaktan i suvremenog izgleda koji se uklapa u svaku kuhinju. Ne zauzima mnogo prostora i jednostavan je za korištenje. Jedna on najvećih prednosti Smoothie Makera pred drugim mikserima na tržištu je to što se čisti potpuno sam. Nije ga potrebno rastavljati, dovoljno je staviti malo vode u čašu, pokrenuti ga i oštrice se same operu. Revolucionaran je po svom dizajnu, uštedjet će ti trud, prostor i vrijeme. Zahvaljujući njegovim nevjerojatnim osobinama i jedinstvenim funkcijama, tvoj će sok biti gotov u nekoliko sekundi. Smoothie Maker koristi nov patentiran sistem oštrica koje sijeku i mute istovremeno. Posebna funkcija nagiba maksimalno pojednostavljuje paljenje i gašenje uređaja. Smoothie Maker može koristiti cijela obitelj jer je potpuno siguran i za najmlađe članove.

Više info potražite ovdje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
VIDEO

VIDEO Budale kruže, a on ide ravno: Pogledajte kako je u Zagrebu prošao kružni tok!
NEVJEROJATNA SNIMKA

VIDEO Budale kruže, a on ide ravno: Pogledajte kako je u Zagrebu prošao kružni tok!

ZAGREB Snimku je objavila Facebook stranica Prometne zgode i nezgode. Na njoj se vidi da vozač uopće nije usporio prije kružnog toka na Tuškancu niti je ušao pravilno u njega. Krivim smjerom je samo proletio ravno! Što je najgore, neki ga i brane: 'Pa nije nikoga bilo, ne vidim što je napravio krivo...' Strahuje se da iza tog komentara stoji čovjek koji ima vozačku. Pravu...

'Žene mi zavide, muškarci me se boje. Predobro izgledam i zato sam sama već šest godina...'
BRITANKA IMA PROBLEM

'Žene mi zavide, muškarci me se boje. Predobro izgledam i zato sam sama već šest godina...'

Ljudi misle da ne idem na spojeve jer sam arogantna, ali to nije razlog, jednostavno ne mogu pronaći nikoga jer ovako dobro izgledam. Boje mi se prići, kaže Britanka
VIDEO Jutarnje razgibavanje divljih svinja. Trčali uz prugu u Zagrebu: 'Išli su prema centru'
KUDA IDU DIVLJE SVINJE?

VIDEO Jutarnje razgibavanje divljih svinja. Trčali uz prugu u Zagrebu: 'Išli su prema centru'

ZAGREB - Dvije divlje svinje u petak ujutro snimio je čitatelj 24sata u zagrebačkoj Dubravi. Trčale su uz prugu, prvo su pretrčale Osječku, pa Branimirovu te nastavile svoj put prema centru, rekao nam je čitatelj.