Obavijesti

Viral

Komentari 0

Osvojite super kolica, tricikl ili nosiljku 3 u 1 za vaše dijete

Osvojite super kolica, tricikl ili nosiljku 3 u 1 za vaše dijete
6

Klokanica i Magic Baby za vas su pripremili pravo ljetno iznenađenje! Uključite se u veliku nagradnu igru koja traje do 24. srpnja i osvojite vrijedne nagrade!

U velikoj ljetnoj nagradnoj igri koja traje od srijede, 16. do četvrtka, 24. srpnja u 11 sati portal Klokanica.hr i Magic Baby daruju vas vrijednim nagradama. Možete osvojiti Quinny Zapp Xtra2 dječja kolica, Smart Trike Boutique tricikl te Tiny Love ležaljku 3u1 Rocker Napper!

Kako sudjelovati u nagradnoj igri?

Sve što je potrebno za sudjelovanje u nagradnoj igri je ispuniti obrazac koji se nalazi ispod članka na portalu Klokanica.hr, a koji je vidljiv samo registriranim korisnicima. U obrascu ostavite svoje ime i prezime, adresu, e-mail te broj telefona,  odabir dobitnika je slučajan, a u igri možete sudjelovati neograničeni broj puta. Uključite se OVDJE. Sretno svima!

O nagradama

Quinny Zapp Xtra2 dječja kolica pogodna su za korištenje od rođenja, uz instalaciju košare ili autosjedalice. Sjedalo se okreće u oba smjera, a imaju i revolucionaran sustav automatskog rasklapanja kolica.

Smart Trike Boutique tricikl koji se prilagođava mogućnostima vašeg djeteta kako ono raste, dolazi s patentiranom ručkom “Touch Steering™” koja roditeljima omogućuje lagano upravljanje ovim triciklom. U kompletu je i igračka-telefon i držač za bocu, a tenda štiti 30 posto od UV zračenja!

Kako biste svoju bebu mogli uvijek imati blizu sebe, tu je Tiny Love ležaljka s 3 položaja naslona, 9 melodija i smirujućim vibracijama - uz pomoć kojih će vaše dijete bezbrižno spavati!

Ispunite obrazac i osvojite vrijedne nagrade! Sretno!

Magic Baby - čarobni svijet u dječjoj sobi

Magic Baby trgovine nalaze se u trgovačkim centrima po cijeloj Hrvatskoj i odlikuje ih ekskluzivno uređenje sa specifičnim interijerom koji stvara ugodan ambijent. U ponudi možete pronaći kolica, auto sjedalice, hranilice, edukativne igračke, njihaljke, ležaljke i ostalu opremu najpoznatijih svjetskih marki, dok u domaćem proizvodnom programu nude magične sobe pri čemu za izradu namještaja i posteljine koriste domaće resurse i poseban dizajn te specifične materijale, a proizvodi zadovoljavaju europske standarde.

Iz tog razloga, nije čudno što među prvima u Hrvatskoj proizvode dječje posteljine od organskog pamuka i to u nekoliko boja i linija. To znači da doprinosi očuvanju okoliša, siguran je za upotrebu, nema štetno djelovanje na djecu i posebno je prikladan za osobe sklone alergijama. Vrlo mekana dječja posteljina za osjetljivu dječju kožu napravljena je od kvalitetnih i prirodnih materijala

Organski pamuk sirovina je uzgojena na prirodan, ekološki prihvatljiv način, od genetski nemodificiranog sjemena te bez primjene umjetnih gnojiva, štetnih pesticida i kemikalija. Prirodne tkanine poput pamuka su prozračne i omogućavaju da koža slobodno diše, ostane suha i svježa po vlažnom i toplom vremenu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
VIDEO

VIDEO Proljetna snježna idila na Sjevernom Velebitu: Zavižan zabijelilo 27 centimetara snijega
zima u proljeće

VIDEO Proljetna snježna idila na Sjevernom Velebitu: Zavižan zabijelilo 27 centimetara snijega

Sjeverni Velebit - Iako smo u kalendarskom proljeću, na Velebitu je prava zima. U noći s ponedjeljka na utorak na Zavižanu je palo 27 centimetara snijega. -Cesta od Babića Siče nije očišćena i nije prohodna za osobna vozila i autobuse. Kako se danas i sutra očekuju nove snježne padaline, trenutno ne preporučujemo posjet Parku-, napisali su iz Nacionalnog parka Sjeverni Velebit. Kako snježna idila izgleda koncem travnja, pogledajte u videu

Usred groblja u Slatini ovaj tip pere auto: 'Riješio se punice'
URNEBESNI KOMENTARI

Usred groblja u Slatini ovaj tip pere auto: 'Riješio se punice'

'Joj pa i u Austriji se tako radi', napisao je jedan korisnik društvene mreže. 'Čovjeku se nešto prosulo po tepihu pa ispire...', dodao je drugi
Najveselija pseća fešta: 620 retrivera nakon velike Svjetske izložbe seli se u Veliku Goricu!
RETRIEVER WEEKEND

Najveselija pseća fešta: 620 retrivera nakon velike Svjetske izložbe seli se u Veliku Goricu!

U prostranom parku Osnovne škole Eugena Kvaternika, osim specijalnih izložbi retrievera iz cijelog svijeta, bit će predstavljeni i psi za traženje droge i eksploziva. spasilački i potražni psi te terapijski i psi pomagači