Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kino večeri: Osvojite ulaznice za tri super filma na Tuškancu

None Foto: 6

24sata je pripremio iznenađenje za sve one koji ljetne dane provode u Zagrebu. Uključite se u natječaj, osvojite ulaznice za kino i uživajte u filmu na otvorenom!

24sata ima super vijest za sve filmoljupce i one željne malo drugačijeg provoda: Ekskluzivno za naše čitatelje rezervirali smo čak tri filmska naslova u kojima možete uživati pod vedrim nebom! Dijelimo 150x2 ulaznice za  filmove 'Građanin opasnih namjera', 'Zamjena' i 'Red' u ljetnom kinu Tuškanac. Uključite se već danas jer prvih 150 prijavljenih za svaki od naslova osvajaju po dvije ulaznice! Posjetitelje očekuju i besplatna hladna osvježenja iz Karlovačke pivovare. Nagradni natječaj traje do isteka zaliha ili do 16. kolovoza u 11 sati, a s jednom mail adresom se možete prijaviti samo jednom.

Sve što je potrebno za osvajanje ulaznica je popuniti nagradni obrazac i označiti film koji želite pogledati. Možete birati između slijedećih filmova:
Petak, 16.8  s početkom u  21.00:  Građanin opasnih namjera
Subota, 17.8. s početkom u  21.00: Zamjena

Nedjelja,18.8. s početkom u  21.00: Red 

Prvih 150 prijavljenih za svaki od filmova osvajaju po dvije ulaznice stoga budite brzi, ispunite nagradni obrazac i osigurajte sebi super provod pod vedrim nebom! Sretno svima!

O kinu Tuškanac

Samo nekoliko minuta šetnje od samoga centra grada Zagreba, naći ćete se u miru i tišini šumovitog Dubravkinog puta, južnom dijelu Tuškanca, unutar kojega se nalazi mnoštvo šetnica i poznato ljetno kino. Nekadašnja streljana i okupljalište građana, izgrađeno sredinom 19 stoljeća, a početkom 20 stoljeća preuređeno je potrebe Hrvatskog narodnog kazališta. Nakon preseljenja kazališta otvoreno je kino Sloboda a kasnije je promijenjeno u današnji naziv: Tuškanac

O filmovima

Građanin opasnih najmera (eng. Law Abiding Citizen):
Triler F. Gary Grayja iz 2009. godine snimljen je po scenariju Kurta Wimmera. Radnja filma je smještena u Philadelphiji, a govori o čovjeku koji je odlučio uzeti pravdu u svoje ruke kako bi presudio ubojicama svoje obitelji. Clyde Shelton (Gerard Butler) uživa u mirnoj večeri u obiteljskom okruženju kada mu u kuću upadaju dvojica razbojnika koji brutalno siluju i ubiju Sheltonovu ženu i malu kćerku. Deset godina poslije, ogorčen pravosudnim sustavom koji je jednog ubojicu osudio na smrt, a drugog potpuno oslobodio krivnje, Clyde kreće u osvetnički pohod kakav još nije viđen: prvo će se pobrinuti za ubojice, a nakon toga i za sve one koji su sudjelovali u njegovom slučaju, na vrhu s okružnim tužiteljem Nickom Riceom (Jamie Foxx).

Zamjena (The Switch)
Neobična romantična komedija o Kassie (Jennifer Aniston) koja odluči zatrudniti uz pomoć donatora, a zatim se u njezin plan slučajno ubacuje pijani prijatelj Wally (Jason Bateman). Kassie (Jennifer Aniston) je pametna i zabavna žena koja, unatoč protivljenju svog neurotičnog prijatelja Wallyja (Jason Bateman) odluči da je vrijeme za trudnoću – čak i ako to mora učiniti sama, uz malu pomoć šarmantnog donatora Rolanda (Patrick Wilson). Međutim, njezini planovi odu u potpuno krivom smjeru zbog neobične zamjene donatora u zadnji čas.

Red (Red)
Opasni penzioneri Bruce Willis, Morgan Freeman, John Malkovich i Helen Mirren bore se za svoje živote i uništavaju mlade neprijatelje! Frank Moses (Bruce Willis) je bivši CIA-in tajni agent koji vodi miran život sve dok ga ne pokuša ubiti vrhunski tim ubojica. Sada, kada mu je ugrožen identitet i kada je Sarah (Mary-Lousie Parker), žena koju istinski voli, dovedena u opasnost, Frank ponovo okuplja svoj stari tim u posljednjem pokušaju da preživi. Frank, Joe (Morgan Freeman), Marvin (John Malkovich) i Victoria (Helen Mirren) nekoć su bili glavni agenti CIA-e, ali zbog tajni koje znaju postali su glavne mete Agencije. Sada kada ih žele ubiti, prisiljeni su svu svoju lukavost, iskustvo i timski rad usmjeriti ka tome da ostanu korak ispred svojih ubojitih progonitelja i prežive.

Budite brzi, ispunite nagradni obrazac i osigurajte sebi super provod pod vedrim nebom!

Komentari (3)
  • Tko ovo još nije gleadao, ili nema u kućnoj videoteci? Od ta tri jedino "Red" vrijedi, a danas je "Red 2" u kinima. Baš ste se pretrgli...

    15. 8. 2013,   18:28
  • Gradjanin opasnih namjera mi je najzesci!!

    13. 8. 2013,   18:35
  • ovi filmovi su stariji od mene

    14. 8. 2013,   12:06