Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Otišla je na ultrazvuk, a kad je vidjela bebu - smrznula se...

Trudnica iz Australije bila je na ultrazvuku i ostala zatečena slikama svog budućeg djeteta. Naime, tehničar na ultrazvuku snimio je lice djeteta s prednje strane, koje izgleda poput mrtvačke lubanje

Kad trudnice idu na ultrazvuk kako bi vidjele svoju buduću bebu, vesele se slikama s ultrazvuka i jedva ih čekaju pokazati svima. Zatim ih zajedno s obitelji i prijateljima proučavaju i komentiraju kojem roditelju je dijete sličnije.

No, jedna trudnica iz Australije našla se u posve suprotnoj situaciji. Sharni Turner ostala je u šoku kad je dobila slike svoje bebe. Naime, djetetova glava izgleda poput - mrtvačke lubanje. Fotografiju je objavila na Twitteru.

- Tehničar na ultrazvuku odlučio je snimiti lice djeteta s prednje strane i to je najstrašnija stvar koju sam u životu vidjela, napisala je Sharni.

Ipak, tehničar ju je ubrzo smirio rekavši joj da svaka lubanja koja se snima frontalno, vrlo blizu i detaljno izgleda tako.

Sharni se u svojoj objavi na Twitteru zapravo našalila, no u komentarima je bilo onih koji su joj čak savjetovali pobačaj. Oni obzirniji rekli su joj da ipak pričeka porod.

Komentari (38)
  • Ista mama!

    29. 10. 2017,   11:59
  • Ebiga tko zna sa kim se parila.

    29. 10. 2017,   11:42
  • ovajput je skeletor shebo hemana ;)

    29. 10. 2017,   12:21