Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Otišla na odmor, a podstanar je njezin stan pretvorio u - bordel

Švicarka Sabrina Tobler (30) je otišla na Havaje kako bi se malo opustila. Svoj stan u Zürichu je iznajmila Nijemcu koji joj je izgledao ozbiljno. No izgleda da se prevarila

Sabrina Tobler (30) (*kako su ju novinari nazvali jer je htjela ostati anonimna) otišla je iz Züricha tri mjeseca na Havaje. Kaže kako se htjela odmoriti, a stan u kojem živi je iznajmila.

- Iznajmila sam ga Nijemcu koji je ostavljao vrlo ozbiljan dojam - kaže Sabrina. No izgleda da ju je i dojam prevario jer je muškarac u stanu napravio ilegalni bordel. 

- Nazvao me policajac i rekao mi što se događa - tvrdi Sabrina.

Na internetu se pojavilo više prostitutki koje na njezinoj adresi nude svoje usluge. Objavile su i oglase u kojima navode da "nude zabavu" i pozivaju klijente da ih posjete u navedenom stanu. Iako je policija u stanu već bila, prostitutke i dalje u njemu pružaju svoje usluge. 

- Osjećam se bespomoćno, nalazim se doslovno u raju, ali moje misli su stalno u Švicarskoj. Bez obzira što radim stalno mislim o svom stanu i svojim stvarima. Izgubila sam svoj dom, moram pronaći novi stan - kaže očajna Sabrina.

Policija kaže kako su muškarca upozorili da bez odobrenja vodi bordel, ali da se tu radi o prekršaju koji se kažnjava novčanom kaznom. Ipak, naglašavaju da je istraga i dalje u tijeku, piše švicarski Blick. 

Komentari (19)
  • A kod nas na Balkanu svako svakog je** ali su bordeli zabranjeni a država bi mogla tu ubrati veliki porez i pomoći da nam svima bude ljepše.

    28. 12. 2017,   18:01
  • . .podstanar je očito balkanac .

    28. 12. 2017,   14:19
  • Jel covjek platio najam - je. Nevidim problem, mozda doticna zeli postotak od prometa.

    28. 12. 2017,   16:17