Obavijesti

Viral

Komentari 51

'Otkad sam preselila u džunglu dane provodim gola i uživam...'

'Otkad sam preselila u džunglu dane provodim gola i uživam...'
1

Leanne Ratcliffe, na Instagramu poznata i kao 'Freelee the banana girl' popularna je vege blogerica i youtuberica iz Australije. Prije godinu dana napustila je grad i preselila u džunglu u Južnu Ameriku

VIDEO

Otkad je iz rodne Australije zajedno sa svojim dečkom preselila živjeti u džunglu 37- godišnjakinja 'Freelee the banana girl' prestala se brijati, ne šiša kosu, ne koristi šampone i šminku. Kaže da je uspjela uštedjeti 4000 dolara.

'Banana Girl'  trenutačno živi u kolibi u južnoameričkoj džungli sa svojim dečkom. Ondje uzgajaju svoje voće, sami kroje prostirke na kojima leže i žive minimalističkim stilom..

Sa svojim pratiteljima dijeli videa o svom životu, a u jednom je pokazala kako izgleda jedan njezin dan u džungli.

Kad se ujutro probudi i izađe iz šatora, najprije kreće u vožnju biciklom, onda se tušira ispod tuša koji je postavljen blizu jednog drveta. Odlazi po vodu na potok, a za ručak su na meniju banane i papaje.

Dnevno pije litru i pol do dvije i pol litre soka od naranče koje svježe cijedi svako jutro a to joj, naglašava, potiče cirkulaciju i jača imunitet.

Svoj ručak naziva 'čokoladni milkshake' a u njemu su datulje, voda, organski kakao prašak i malo paprene metvice.

'Pronašla sam mir'

- Većinu dana provodim gola, slobodna od odjeće koja me ograničava. Hranim se uglavnom organskim voćem i povrćem koje pokupim s posjeda. Tuširam se monsunskim kišama i pijem iz netaknutih potoka.

Odrekla sam se nezdravog života i pronašla mir. Osjećam se savršeno - napisala je ova neobična žena. Svjesna je da njezin način života mnogi smatraju čudnim, ali rekla je kako je biti čudak 'njezina specijalnost'. 

Iscrpljivao ju je radni dan od 9 do 17 sati i sve popratne stvari koje su pratile njezin svakodnevni gradski život
- Buđenje uz alarm, spremanje više od sat vremena za ograničavajući posao, šminkanje da bih se uklopila, hodanje u visokim potpeticama i lažno smješkanje ljudima. Bilo mi je dosta provoditi svoj život na način da se netko drugi bogati na mojim leđima. Što je najgore, bilo mi je dosadno. Željela sam osjetiti nešto vrijedno u životu. Jednog sam jutra odlučila prestati biti rob. Ubrzo sam otkrila veganstvo i svoju istinsku strast u životu...

Jela i po 51 bananu dnevno

Leanne Ratcliffe, na Instagramu poznata i kao 'Freelee the banana girl' postala je svjetski poznata prije dvije godine zbog svog neobičnog režima prehrane. Naime, dnevno bi pojela i po 51 bananu a ta dijeta, nazvana 'Raw Till 4' je odmah postala senzacija na društvenim mrežama. Zagovarala je konzumiranje isključivo sirovih namirnica do 16 sati popodne, nakon čega bi uslijedio veganski obrok pun ugljikohidrata za večeru.

Zahvaljujući takvoj prehrani ona je, kazala je tada,  izgubila 18 kilograma i unatoč tome što su nutricionisti ovaj režim prehrane smatrali “zabrinjavajućim” on je polučio veliki uspjeh.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

VIDEO Dalmatinski Spiderman spustio se niz zgradu: 'Možda se nečiji muž ranije vratio doma...'
POTEZOM NASMIJAO INTERNET

VIDEO Dalmatinski Spiderman spustio se niz zgradu: 'Možda se nečiji muž ranije vratio doma...'

HRVATSKA - Nižu se reakcije na snimku starijeg gospodina koji se spušta niz zgradu na ne baš uobičajen način. Objava na popularnoj Instagram stranici "Dnevna doza prosječnog Dalmatinca" je u kratkom roku prikupila na stotine 'lajkova' i komentara, a starijeg gospodina su neki s razlogom prozvali - Dalmatinski Spiderman. "Možda je muž ranije došao doma", "Barem ima gaće na sebi", "Bježi od svoje kuće i ukućana", "Išao je viriti susjedu koja se presvlači", samo su neki od komentara. Što ga je nagnalo da se na ovaj način spušta niz zgradu vjerojatno nećemo doznati, ali ima onih koji krivca vide u južini.

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu
Prvi put nakon dugo vremena Dinamovi će navijači do Poljuda morati doći u svojim vozilima!
NOVI IZAZOV ZA POLICIJU

Prvi put nakon dugo vremena Dinamovi će navijači do Poljuda morati doći u svojim vozilima!

U Split dolazi više od 1400 gostujućih navijača, koje ovaj put neće prebacivati u autobuse pa tako pratiti do stadiona, jer navodno gradska prijevoznička tvrtka nije htjela ustupiti autobuse