Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ovako kineski radnici pjevaju hrvatsku navijačku pjesmu...

None Foto: Screenshot/youtube

Kineski radnici su se u proteklih mjesec dana dobro snašli i udomaćili. U slobodno vrijeme druže se s hrvatskim kolegama i dobro prihvatili neke od lokalnih običaja

Kineski konzorcij na čelu s China Road and Bridge Corporation krajem prošle godine je stigao u Hrvatsku i započeo radove na toliko iščekivanom Pelješkom mostu. S golemim kineskim brodom Zhen Hua 7 s kojim je dopremljena oprema i dijelovi konstrukcije, došli su i kineski radnici.

POGLEDAJTE VIDEO:

Prema snimci koju je objavio Dalmacija Danas, dečki su se u proteklih mjesec dana dobro snašli i udomaćili. U slobodno vrijeme druže se s hrvatskim kolegama, a dobro su prihvatili i neke od lokalnih običaja - praćenje sportskih događanja u ugostiteljskim objektima i pjevanje navijačkih pjesama. Mora se priznati, dečki pjevaju iz sveg glasa i srca i dobro im ide. 

POGLEDAJTE VIDEO: 
 

Komentari (61)
  • Prije budu oni napravili most nego ovi u Zagrebu rotor

    29. 1. 2019,   17:46
  • HAHAH kad me kinez pozdravi sa ˝bok jeb*ch˝

    29. 1. 2019,   16:56
  • Kineski narod poštuje drugu Državu u kojoj se nalaze i poštuju Hrvatske običaje i kulturu. Dok druge nacije koje su htjele okupirati našu zemlju ne poštuju ništa Hrvatsko. I pol Sabora ne voli Hrvatsku. A najgori je Pupovac!!!

    29. 1. 2019,   17:42