Obavijesti

Viral

Komentari 0

Ove jeseni do super nagrada uz jedan kupon: Osvoji Alcatel 5

Ove jeseni do super nagrada uz jedan kupon: Osvoji Alcatel 5
2

Sa samo jednim kuponom iz tiskanog izdanja 24sata možete postati vlasnik Alcatela 5, a dobitnika ćemo izvlačiti u prostorijama redakcije 18. listopada...

VIDEO

Igramo se dalje s vama, a sutra vas čeka novo nagradno kolo u kojem uz pomoć samo jednoga kupona možete osvojiti novu nagradu - Alcatel 5.

Od četvrtka, 4. listopada, do srijede, 10. listopada 2018., na dan odvijanja pojedinog nagradnog kola, objavljivat će se po jedan nagradni kupon.

U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi čitatelji – kupci 24sata koji tijekom nagradne igre sakupe jedan nagradni kupon, ispune ga traženim osobnim podacima (ime, prezime, adresa, kontakt) i pošalju na adresu: Sto pedeseto treće kolo – p.p. 195 10 001 Zagreb s naznakom Nagradna igra 24sata “Ove jeseni do odličnih nagrada – Mobitel“.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Za čitatelje 24sata pripremili smo još jedno nagradno kolo, a već sljedeće srijede mogu igrati za gorivo u vrijednosti 1000 kuna. U bubanj za izvlačenje ulaze sve kuverte s kuponima koje su pristigle na gore navedenu adresu do 18. listopada do 9 sati, a istog dana poslije 10 sati nagrada će se javno izvlačiti u prostorijama redakcije 24sata.

Pravila korištenja osobnih podataka

 

Sudjelovanjem u Nagradnoj igri „Ove jeseni do odličnih nagrada“ koja se održava u tri kola, od 4.10. do 10.10. kao sudionik i davatelj osobnih podataka izričito pristajem i slobodnom voljom ustupam podatke iz kupona (Ime, prezime, adresa stanovanja, adresa elektroničke pošte i telefonski broj/broj mobilnog telefona) trgovačkom društvu 24sata d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Oreškovićeva 6H/1, kao voditelju obrade osobnih podataka. Navedene će podatke trgovačko društvo 24sata d.o.o. obrađivati u svrhu slanja Informacija davatelju osobnih podataka o proizvodima i uslugama trgovačkog društva 24sata d.o.o., i to putem pošte, elektroničke pošte, pozivom, i/ili SMS-om.

Želimo napomenuti da imate pravo povući ovu danu privolu u bilo kojem trenutku u cijelosti ili djelomično, na način da o tome obavijestite voditelja obrade ili njegovog zastupnika u pisanom obliku na adresu [Oreškovićeva 6H/1, Zagreb), e-mailom [marketing@24sata] ili usmenim putem.

Po primitku izjave o povlačenju privole, 24sata d.o.o. kao voditelj obrade će pisanim putem potvrditi primitak, a osobni podaci koji su obuhvaćeni izjavom o povlačenju se više neće obrađivati počevši od datuma povlačenja privole. Valja napomenuti, kako sve obrade i/ili prijenosi učinjeni do datuma povlačenja privole i dalje će ostati pravno valjani.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Snimili su misteriozne krugove iznad Karlovca: 'Što je ovo? Možda i nismo sami...'
'NISAM OVO NIKAD VIDIO'

VIDEO Snimili su misteriozne krugove iznad Karlovca: 'Što je ovo? Možda i nismo sami...'

Iznad Karlovca su snimljeni krugovi na nebu. Snimke su stigle i sa sjevera Hrvatske. Čitatelji su zbunjeni. Kažu da ovako nešto nikad nisu vidjeli

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle
Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković