Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Ovi psi imaju još tjedan dana vremena, molimo udomite ih'

None Foto: Facebook

Za njih nema nikakvog rješenja osim da ih se čim prije makne od tamo. Može li itko bar po jedno uzeti? Nisu veliki rastom, još su štenci oko 5 mjeseci, stoji u apelu...

Na Facebook grupi Šibenske šape objavljen je apel za udomljavanje štenaca koji možda imaju samo tjedan dana vremena.

- Ovi mališani imaju vremena samo ovaj tjedan. Inače će završiti tko zna kako. Vjerojatno neće biti živi više. Primošten nema ugovor s As eko. Za njih nema nikakvog rješenja osim da ih se čim prije makne od tamo. Može li itko bar po jedno uzeti? Nisu veliki rastom, još su štenci oko 5 mjeseci. I neće ni rasti više puno. Mi smještaja za životinje nemamo. Sve info dajemo u inbox. Molimo vas, podijelite ih !, napisale su Šibenske šape.

Komentari (6)
  • Ovi u Sibenskim sapama ocito nece da znaju-usmrcivanje pasa i u azilima je zakonom zabranjeno.. netko ih mora prijaviti nadleznim organima..

    16. 5. 2018,   13:37
  • Ovaj koji je napisao sa se punude kineskim restoranima sigurno nema psa. Međutim zbog njega i takvih psi niti ne završavaju u azilima, niti se zbog njega i takvih ne cvili po portalima za spas. Psi su u azilima upravo zbog ljubitelja pasa koji u jednom trenutku iz nekog razloga to prestanu biti, a do tad su bili zakleti i spremni pljuvati ili npr lupati minuse ovakvom komentatoru s komentarom o kineskim restoranima. U svakoj temi licemjerja do neba.

    16. 5. 2018,   22:54
  • A tko uopće ima pravo odlučivati o nečijem životu ili smrti?! I ovi razni azili koji tobože spašavaju životinje, i onda nakon dva mjeseca, eutanazija! Imam tri psa, dva udomljena, zajedno su pet godina i super se slažu. Tko voli životinje i želi ih prihvatiti kao članove obitelji, sigurno neće pogriješiti.

    16. 5. 2018,   12:56