Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ovo je živjelo u kanalizaciji, a jedan dan izgmizalo je iz WC-a

Ne znamo radi li se ovdje o internetskoj prevari, no čudovište koje je izgmizalo iz školjke prilično je misteriozno. Ljudi koji su ga 'uhvatili' tvrde da je riječ o nemani dugoj dva metra...

POGLEDAJTE VIDEO:

Ogromno čudovište snimljeno je u kupaonici kuće Zula Hanifa Anipa, 25-godišnjeg fotografa iz Malezije. Nagađa se da se izleglo u kanalizaciji i hranilo izmetom, a izašlo je nakon što su mu cijevi postale pretijesne.

Na snimci se vidi kako viri kroz vrata kupaonice, a s obzirom na to da ima malu glavu i debelo tijelo, teško da je zmija. Malezijski fotograf uhvatio je čudovište u vlastitoj kući.

- Bilo je strašno. Izašlo je kroz zahodsku školjku, a nitko nije puštao vodu. Mislim da je izraslo u cijevima povezanima sa zahodom jer nije bilo nikakvih pukotina kroz koje je moglo ući, provjerio sam, prenosi Anipovu izjavu Mirror.

- Neman je bila duga dva metra. Nisam siguran je li zmija ili neko močvarno stvorenje. Kuća nam je okružena naplavljenim poljima pa je možda od tamo došla, zaključio je Anip, koji je sa suprugom uhvatio stvorenje, a zatim su ga pustili u obližnju rijeku.

Komentari (26)
  • Ne znam kaj je ali ja bi hrabro odmah odselio...

    11. 10. 2017,   12:25
  • Joj, šta misliš - sjedneš na školjku da kakiš a nešto misteriozno te za muda ugrize...............katastrofa !!!

    11. 10. 2017,   12:52
  • Riši stvar sikiron!

    11. 10. 2017,   12:52