Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Pa je**m ti!': Brzopleti šegrt postao hit zbog krive montaže

None Foto: youtube

Mladi šegrt poveselio se jer je prvi put u životu uspio postaviti WC školjku. A onda se pojavio šef koji je 'umirao' od smijeha i upozorio ga na jedan oveći propust...

Monter koji još uči posao zaista je dobro postavio WC školjku, ali zaboravio je na jedan vrlo bitan detalj. Naime, kako se radi o vrlo maloj prostoriji, a šegrt je vrata širom otvorio, pa se ona više ne mogu zatvoriti.

Mladi Irac to je shvatio tek kada mu je na to ukazao šef koji je 'umro' od smijeha.

- Oh, for f*ucks sake, reagirao je ljutiti mladić, što vam, vjerujemo, ne trebamo prevoditi. Njegova je reakcija u samo nekoliko dana nasmijala više od milijun ljudi na YouTubeu .

Nadamo se samo da je mladić bio dovoljno priseban da jednostavno skine vrata i nanovo ih postavi i da nije zbog svega zaista skidao WC školjku sa zida.

Komentari (29)
  • Zašto kad ja napišem Je**m ti gospodin admin me odmah sasječe,i blokira,a kad njegovi kolege to pišu u naslovu,pazi u naaasloooovuuu onda je to ok?? brate ko da smo u komunizmu...ili možda i jesmo....boooo

    22. 1. 2016,   12:46
  • Hahahahha..."A je to" ;))

    22. 1. 2016,   20:11
  • AAAAAAhahahahahaha.....a mladac, uči se na pogreškama. Najbolji mi je šef kad mu kaže "Budu ljubazan pa zatvori vrata..." Ali *em ti muškarca koji si ne zna montirati školjku doma, nego mora zvati majstora.

    22. 1. 2016,   15:04