Obavijesti

Viral

Komentari 5

Pala i 'probušila' grudi: Grad joj mora platiti novu operaciju

Pala i 'probušila' grudi: Grad joj mora platiti novu operaciju

SAD: Cynthia, žena bivšeg gradonačelnika San Diega Rogera Hedgecocka, tvrdi da je pala na oštećeni pločnik i pritom ozlijedila implantate u grudima. Dobila je 85 tisuća dolara naknade

VIDEO

Grad San Diego u Kaliforniji mora isplatiti 85 tisuća dolara naknade supruzi bivšeg gradonačelnika Rogera Hedgecocka zbog toga što su joj prilikom pada na oštećeni pločnik stradali -  implantati u grudima.

Cynthia Hedgecock (70) tvrdi da je u srpnju 2015. hodala ulicom Morrell, kad je nezgodno pala i ozlijedila se. Dočekala se na prsa, što joj je uzrokovalo ozbiljnu štetu na implantatima u grudima, piše Oddity Central.

Situacija je završila na sudu, a sudac je naredio gradu da Cynthiji isplati 85.000 dolara naknade.

- Pala sam na grudi i pritom još ozlijedila i koljena. Nisam trčala, pa ne mogu trčati sa 70 godina, rekla je Cynthia na sudu u utorak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nije tražila liječničku pomoć više od mjesec dana nakon pada, no u kolovozu 2015. osjetila je bol u prsima i požalila se na deformaciju grudi. Njezin liječnik pregledao joj je implantate i utvrdio da su nepopravljivo oštećeni. Kirurški ih je zamijenio u studenom 2015., a operacija je stajala 20 tisuća dolara.

Hedgecockovi su tužili grad za fizičku i duševnu bol za što su dobili još dodatnih 65 tisuća dolara. Gradski odvjetnici tvrde da ne postoji sumnja u opasne uvjete na pločniku i da nema dokaza da se pad dogodio onako kako tvrdi Hedgecockova.

Također, otkrivena je i medicinska dokumentacija koja dokazuje da su implantati stariji od 20 godina te da su već zamijenjeni prije pet godina. Ipak, bračni par Hedgecock uspio je 'izmusti' novac od grada.

Roger Hedgecock bio je gradonačelnik San Diega od svibnja 1983. do prosinca 1985. godine.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

VIDEO Cesta za nigdje, zebra ni za što, stepenice ni do čeg: Ovo su bizarne gradnje u Hrvatskoj
POGLEDAJTE KOMPILACIJU

VIDEO Cesta za nigdje, zebra ni za što, stepenice ni do čeg: Ovo su bizarne gradnje u Hrvatskoj

HRVATSKA: Ovo nema nigdje na svijetu, pomislili smo često kad bismo ugledali neku novu građevinsku soluciju koje su se Hrvati dosjetili. Nešto je tu privatne gradnje, za većinu su odgovorne vlasti, a zajednička osobina im je bizarnost. Nešto od ovoga je u međuvremenu popravljeno ili je nestalo, ali fotografije nam ostaju. Ovo su najčudnija i najbizarnija građevinska rješenja u Hrvatskoj.

Air Plenković je postao TikToker. Objavio prvi video. Netko mu je dobacio loptu: 'Jel bilo dobro?'
POGLEDAJTE VIDEO

Air Plenković je postao TikToker. Objavio prvi video. Netko mu je dobacio loptu: 'Jel bilo dobro?'

Radujem se našim raspravama i dijalogu, rekao je Andrej Plenković koji se uključio na TikTok. Njegov prvi video u sat vremena pregledan je oko 6000 puta
VIDEO Dalmatinski Spiderman spustio se niz zgradu: 'Možda se nečiji muž ranije vratio doma...'
POTEZOM NASMIJAO INTERNET

VIDEO Dalmatinski Spiderman spustio se niz zgradu: 'Možda se nečiji muž ranije vratio doma...'

HRVATSKA - Nižu se reakcije na snimku starijeg gospodina koji se spušta niz zgradu na ne baš uobičajen način. Objava na popularnoj Instagram stranici "Dnevna doza prosječnog Dalmatinca" je u kratkom roku prikupila na stotine 'lajkova' i komentara, a starijeg gospodina su neki s razlogom prozvali - Dalmatinski Spiderman. "Možda je muž ranije došao doma", "Barem ima gaće na sebi", "Bježi od svoje kuće i ukućana", "Išao je viriti susjedu koja se presvlači", samo su neki od komentara. Što ga je nagnalo da se na ovaj način spušta niz zgradu vjerojatno nećemo doznati, ali ima onih koji krivca vide u južini.