Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pas i maca nerazdvojni: 'U dom će skupa, nećemo ih rastaviti'

None Foto: 8

Tom i Jerry, mačić i pas koje su volonteri našli na deponiju kraj Bosanskog Broda, su dobro i čekaju svoj zauvijek dom. Volonteri trenutno rade na tome da ih udome zajedno u dobre ruke

Mačić je malo bolje, ali još se bori. Pesek je okej, trpi sva grickanja, grebanja i đipanja od svog malenog klupka, rekla nam je Martina Szalay Zeidler. Tom i Jerry i dalje su nerazdvojni otkako su se, silom prilika, sprijateljili na deponiju kod Bosanskog Broda. Trenutno su na sigurnom te i dalje najbolji prijatelji. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Podsjetimo, prije nekoliko dana volonterka Martina pronašla je na deponiju psa i njegovog prijatelja, mačića koji ima problema s očima. Odmah ih je zbrinula. Kako nam javlja, trenutno volonteri rade na svim papirima i posjećuju ljude koji su se javili da bi ove prijatelje udomili zauvijek. 

ČEKA IH NOVI DOM Dok Tom mirno spava, maleni Jerry mu se penje po glavi

- U dom mogu samo zajedno. Nema smisla razdvajati ih - rekla nam je Spomenka. 

No, briga ove volonterke i ostalih dobrih ljudi koji se brinu za napuštene životinje nije gotova. Upravo su u petak ujutro spasili još jednog psa s deponija. Tamo su pronašli skotnu kujicu koja je ubrzo postala cimerica Tomu i Jerryju. Martina ističe da na deponiju ima puno napuštenih pasa, no da je ona bila hitan slučaj zbog svog stanja. 

NAŠLI IH U BOSANSKOM BRODU Došli spasiti Lesija, a on doveo Toma: Pas mačića nosi posvuda

Foto: Facebook/Martina Szalay Zeidler

 

Komentari (41)
  • Ljudski rode gledaj i barem se malo posrami! Dvije VRSTE, "krvni neprijatelji" se vole ko najbolji prijatelji a mi ljudska vrsta unutar sebe sijemo mržnju i rasizam, jedina vrsta koja drži dovoljno mržnje u sebi jedna prema drugima da sami sebe unište!

    4. 10. 2019,   13:17
  • a duše male, kakva ljubav je to <3

    4. 10. 2019,   13:14
  • Prekrasno..nadam se da će bit sretni ostatak života..koliko ljubavi ima u životinjama to je čudo

    4. 10. 2019,   13:15