Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pas je ubacio u rikverc i vozio se u krug: 'Dajte mu vozačku'

None Foto: Youtube/PrintScreen

FLORIDA Vlasnik je crnog labradora ostavio u upaljenom automobilu i otišao. Pas je u jednom trenutku uspio pokrenuti auto. Kružio je po slijepoj ulici oko sat vremena

Prvo sam pomislila da se netko samo isparkirava, ali onda se to kruženje nastavilo pa sam se počela pitati što se događa, rekla je Anne Sabol, koja živi u gradiću Port St. Lucie u Floridi u slijepoj ulici u kojoj se pas 'odlučio' provozati.

Na prvi pogled činilo se da nitko ne upravlja autom, a kad su došli policajci i vatrogasci, ustanovili su da je tajanstveni vozač zapravo - pas.

POGLEDAJTE VIDEO:

Sabol kaže da se nije mogla načuditi kada su policajci iz auta pustili crnog labradora.

- Išlo mu je prilično dobro dok nije udario u poštanski sandučić. Kružio je oko sat vremena bez da je u išta udario. Nakon svega, rekla sam policiji da bi mu trebali dati vozačku dozvolu - ispričala je Sabol za lokalnu TV kuću WPTV.

Tijekom svoje vožnje pas nije nikoga ozlijedio, jedino je srušio poštanski sandučić i kantu za smeće te 'preuredio' ciglice poslagane pred obližnjom kućom.

NIJE 'PUTA SEDAM' Pseće godine se sad računaju po novoj metodi - preciznija je

Policija je objavila da je vlasnik, koji je htio ostati anoniman, ostavio auto upaljen, a nije shvatio da je pas ostao u vozilu. Pas je tada nekako ubacio u rikverc i krenuo u 'avanturu'.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Komentari (10)
  • Pa bolje vozi od horvatinčića, barem nikog nije ubio

    23. 11. 2019,   22:02
  • Koliko tek kod nas pasa vozi cestom

    23. 11. 2019,   22:27
  • Ovo je dokaz da psi često mogu biti pametniji od svojih vlasnika.

    24. 11. 2019,   07:10