Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Perač prozora preživio pad s visine od 500 metara

None Foto: Jaymee

Liječnici kažu da takvo nešto nikada nisu vidjeli: perač prozora koji je pao s 47. kata nebodera u New Yorku budan je i razgovara s obitelji

Alcides Moreno (37) padao je 7. prosinca gotovo 500 metara kada se odvojila platforma s koje je prao prozore, no njegov brat, nažalost, nije preživio. Moreno je nekim čudom preživio nesreću i liječnici iz Prezbiterijanske bolnice u New Yorku kažu da se oporavlja začuđujuće dobro. Pokreće sve udove, diše normalno, a za Božić je, prvi put od nesreće, otvorio usta i progovorio s članovima obitelji, a liječnici očekuju da će i prohodati ponovo. Njegova supruga Rosario Moreno nije mogla suspregnuti suze dok je zahvaljivala liječnicima i medicinskim sestrama koje su skrbile o njemu.
- Hvala Bogu na ovom čudu. Moreno ne prestaje govoriti kako jednostavno na njega nije bio red za poći na 'onaj' svijet - izjavila je Rosario.

Komentari (1)
  • Samo malo...Pa da li vi možete uključiti mozak i izračunati da bi onda svaki taj kat imao 10 metara! 500 metara/50 katova=10 metara... Tip je pao sa 150 metara..

    5. 1. 2008,   13:32